Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak osoba cicha, niesmiala moze kogos przyciagnac..?

Polecane posty

Gość gość

czuje sie ostatnio samotna, chcialabym poznac co to milosc, byc w zwiazku z chlopakiem... Mam 23 lata i nigdy nie bylam w zwiazku, moja jedyna bliskosc fizyczna z plcia przeciwna to calowanie po pijaku... Do ktorego troche sie przymuszalam bo chcialam cos zaznac :/ . Czuje sie jakas uposledzona jesli chodzi o te sprawy,gdy ktos mi sie podoba to zjadaja mnie nerwy i nie powiem ani slowa, unikam drugiej osoby, nie umiem sie wyslowic - chorobliwa niesmialosc. Na randke z chlopakiem nie pojde bez alkoholu na odwage, bo tak nie wypowiem ani slowa i caly czas stresuje sie ze bedzie dretwo, ze bedzie mna znudzony, ze jestem niesmiala nudziara ktora nie daje sie dotknac a seks moze dostac wszedzie indziej itp. Teraz stresuje sie, ze nikogo nie poznam, ze jestejm coraz starsza, ze chyba jestem brzydka i nieatrakcyjna, ze nie ma we mnie nic wartosciowego i ze moje przeznaczenie to bycie sama. Brzmi to gorzko, ale nie ubolewam, tylko stwierdzam fakty... Mam jednak takie dni, gdy nie moge z tym dojsc... czuje sie jak kosmita, wszyscy mieli jakies doswiadczenia tylko nie ja...

Gość gość
Też w Twoim wieku byłam strasznie nieśmiała i nie miałam żadnych doświadczeń. Nadrabiałam jednak wyglądem, bo zawsze byłam ładna i uwielbiałam o siebie dbać - paznokcie, makijaż, ubrania itd. Nieśmialość przeszła mi z wiekiem, a może na skutek pewnych wydarzeń? Musiałam wyjechać na pół roku z Polski zupełnie sama i to mnie znacznie otworzyło na innych ludzi, a później pracowałam z ludźmi... faceta poznałam mając rocznikowo 27 lat. W moim zyciu sprawdziło się rzucenie na głęboką wodę, po prostu musiałam się odzywać do ludzi, bo inaczej nie miałabym nikogo. Odwagi dodawał mi wygląd, bo widziałam, że jestem atrakcyjniejsza od innych kobiet, które jednak potrafią być otwarte.. więc dlaczego ja miałam z tym problem? I tak pokonałam nieśmiałość. I nie jesteś brzydka :) brzydkich kobiet jest może 1%. Reszta to kobiety przeciętne, które robiąc odpowiedni makijaż i dobierając ubrania mogą sprawić, że będą bardzo atrakcyjne :)

Gość gość
do kościoła idź tam sami cisi i skromni ludzie siedzą; na pewno komuś wpadniesz w oko :)