Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moj dom to masakra

Polecane posty

Gość gość

hej kochane , mam pewnien problem jestem z chłopakiem dosc długo bo 2,5 roku wiec powinien wiedziec o mnie wszystko i ja bardzo bym tego chciała ,ale jest jedna rzecz o ktorej boje sie i zarazem wstydze mu powiedziec otóż ,że : nie mam łazienki .Na prawde tak sie starałam to ukryc,ze nie macie pojecia ,ale juz czuje ,ze to ten czas ,ze lada moment i sie wyda , chetnie bym powiedziala chlopakowi ,ale wiem ,ze zareaguje smiechem i to bedzie nasz temat na najblizszy miesiac w dzien w dzien ,ale jak to . co mam robic pomozcie i czy ktoras z was tez ma taki problem?

Gość gość
A to będziesz miała okazję zobaczyć kim naprawdę jest. Sądzisz że wyśmieje ten fakt? To faktycznie życzę powodzenia w związku.

Gość gość
Jest mi bardzo wstyd za to jak mam ,ale nie mam na to jakiegokolwiek wpływu uwierzcie w to , kiedy bede miala swoj dom zadbam zeby wszystko tam bylo jak trzeba ,a chłopak..no znam go juz troche i wiem ,ze bedą to ciągłe pytania " ale jak to " i wszystko,ze szczegolami nawet jak bedzie widzial,ze jest mi na prawde wstyd i nie chce drazyc tematu .Myslicie ,ze powiedziec?