Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

adwokat wejherowo trójmiasto okolice na szybko proszę poradzcie

Polecane posty

Gość gość

Kochani, potrzebuję na pilnie porządnego i uczciwego adwokata. Chodzi o sprawę karną, powiązaną z byłym pracodawcą. Serdecznie Was proszę polećcie mi kogoś. Gdyby przy tym stawki nie były warszawskie... Bardzo dziękuję z góry, gdyby ktoś mógł podpowiedzieć.

Gość gość
Nowakowska Beata. Moja sprawę wygrała z byłym pracodawcą a było o co walczyć. Zostałam posadzona o wyprowadzenie pieniędzy z firmy. Wyrok uniewinniajacy. Rozstanie się nie dyscyplinarnie tylko za porozumieniem stron. Fakt,ze na dzień dobry bierze 5. Ale daje radę.

Gość gość
W Gdańsku, jeśli to nie problem, masz świetną kancelarię adwokacką, która pomagała mi w sprawie rozwodowej i podziale majątku - http://www.adwokaci.gdansk.pl/ - adwokat to Adam Przała. Bardzo uprzejmy i doświadczony prawnik.

Gość gość
Ja z czystym sumieniem mogę polecić usługi www.adwokattczew.pl . Udzielono mi bardzo fachowej pomocy przy formowaniu skargi. Nie wiem, jaki jest Twój kłopot, jednak odwiedź ich www i zapoznaj się z ofertą. :)

Gość Maksiorka7
Polecam adwokata Cejrowskiego, byłam u niego dwa razy i sprawy wygrałam :)

Gość Karolo

Otworzyli właśnie niedawno oddział w Gdańsku - Iwo Klisz. Pytaj o radcę prawnego dr. Michała Koralewskiego

Gość Gość
Dnia 10.04.2019 o 10:11, Gość Karolo napisał:

Otworzyli właśnie niedawno oddział w Gdańsku - Iwo Klisz. Pytaj o radcę prawnego dr. Michała Koralewskiego

To prawda, miałam styczność i też mogę polecić za świetne podejście do klienta.

Gość Hania

Jak długo działają i czy ktoś ma może doświadczenia z oddziałem głównym we Wrocławiu?

Gość Marek

Działają od kliku miesięcy, więc pewnie nie ma jeszcze żadnych sądowych rozstrzygnięć na koncie, ale po doświadczeniach z wrocławskim biurem Klisz i kilku poradach prawnych od mec. Koralewskiego mogę ci śmiało polecić. Trochę w swoim życiu miałem styczności z prawnikami i po nim po prostu widzę że jest dobry

Osobiście polecam Kancelarię Prawną Mohylak, uzyskałem tam bardzo rzeczową poradę, w profesjonalnej, a zarazem miłej atmosferze. Realna i rzetelna ocena mojej sytuacji prawnej. Adw. Radosław Mohylak osoba, której można zaufać.