Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

tańczyła na rurze, sama poleciała do Egiptu jakieś jeszcze pytania

Polecane posty

Gość gość

bo ja nie mam

Gość gość
Szmaty zadaja sie z muzulmanami!

Gość gość
Szmate robią sutenerzy robiąc filmy i szantarz robią żeby ją mieć na własność. Pomyśl, bo twoje dzieci mogą tak trafić lub wnuki

Gość gość
taniec na rurze to normalność? nie to nienormalność, wylot samej do Egiptu kraju ogarniętego wojną domową to normalność? nie to nienormalność

Gość gość
Widziałam tu wpis, ze tańczyła na rurze zarobkowo i takie wpis został zjechany, ze ludzie dorabiają ideologie, by obrazić dziewczynę. Po co tam pojechała - rożne wnioski sie nasuwają - tak czy siak nie powinna zginać. Ale, ze takie miała zajęcie (nie obrażam) i pojechała sama to ludziska gadają i jedna myśl sie nasuwa...

Gość gość
J****e kurfyy przestańcie obrażać kogoś kto nie żyje wy p********e prawiczki zj****e.. na rurze tańczyła? poj***e jeden z drugin i co z tego?? Sam jesteś jeden z drugim dziwką bpo piszesz takie brednie śmieci o kims kogo nawet nie znasz.. po tym co piszesz wiemy ze takiej kurfyy jak Ty jeden z drugin nie warto poznawac warto tylko wypietrolic w pysk i napluć

Gość gość
Poznałam znajomą co przypadkiem była w burdelu. Mówiła jak jest. Nagrywają idiotke potem robią z nią co chcą bo się nie chce kompromitowac i wtedy sutenerzy współpracują z tymi co sądzą granicą. Może by tak lustrowac tych z czego żyją i skąd mają pieniądze bo to by się coś wyjaśniło. Po co spekulować

Gość gość
a co kolezanka tanczy na rurze czy w burdelu pracuje ?

Gość gość
Od dzisiaj każdego kto zajmuje się sutenerstwem będą dawać na policję. Dość tych darmozjadów. W tym są zamieszanie kobiety również

Gość gość
Znam taką co tańczy na rurze. To taki myk dla burdelu, że niby na rurze czy zmywa. Prawda jest taka, że to zawody się zmieniają poszerzając angaż. Po co ta ściema?

Gość gość
Ja też tańczę na rurze a to nie znaczy że jestem szmata.

Gość gość
no tanczyla na rurze a wiesz durniu co to pool dance? to takie zajęcia jak np te skakanie z trampolina. Rura jest takim przedmiotem żeby urozmaicić zajęcia. Cos jak fitness. No pojechała do Egiptu sama może nie przemyslala..fakt. Ale głupi ch.mu ty myślisz ze ona tam pojechała z myślą ze ja zabija? Nie. Chciała odpocząć,mieć cos z życia. Może długo zbierała na ta wycieczkę. Może to było jej marzenie?? A ty masz czelnosc pisać ze dobrze ze zmarła? Bo chciała mieć cos z życia? A co,tobie z****** prawiku zał doope ściska ze cale życie przed kompem slenczysz i nie możesz sobie pozwolić na takie cos? Poluje na ciebie-jestes zerem. Na miano człowieka nie zaslugujesz. Totalne dno

Gość gość
a gdzie pracujesz

Gość gość
15:45 najwiecej piszesz akej najmniej faktow. Govno dlugo zbierala kase na wycieczke, od rodziciw wziela a nawet im nie raczyla powiedziec gdzie za to poleci. Odpocząć? :D to mogla na mazurach albo a gorach, a nie takim kotle jakim jest egipt.

Gość gość
Nie pracuje tylko studiuje a tańczę rekreacyjnie w szkole tańca.

Gość gość
a co to pool dance? naucz sie najpierw pisać. "te skakanie" tez mówi dużo o tobie analfabetko

Gość gość
15:54 Napisalam idioto co to pool dance umiesz czytać? Czy nie bardzo? A te skakanie na trampolinach to jumping fitness (nie chciało mi się szukać) Ale chyba nie jesteś na tyle rozgarniety/ta aby samemu się domyslec co to jest? To juz twój problem cwiercinteligencie. Nie wiem czy uzbierala ta kase sama czy rodzice jej dali..Nie ważne. Ważne jest to ze chciała pewnie odpocząć i nie zdawała sobie sprawy z tego jak to się skończy. A jak ty wychodzisz na miasto to raczej nie myślisz o tym ze możesz nie wrócić do domu bo cie zamorduja czy uprowadza. To najlepiej siedzieć całymi dniami w domu,nie wychylac głowy poza ramę okna bo może nas cos spotkać złego. Nie wszyscy są takimi no life-ami jak wy yebane prawiki co to nigdy dziewczyny nie miały Ludzie zwiedzają ,podróżują wyobrazcie sobie a wam zał doope ściska najlepiej cala winę zwalic na biedna dziewczynę :o piertolone oszolomy psia mać

Gość gość
Pisze się Pole dance!

Gość gość
odpocząć ? jesteś głupia i nie pisz już tutaj bo jesteś taka pusta ze szkoda odpowiadać na twoje wnioski , czy ty jesteś może prostytutką?

wczoraj widziałem jak ropuch gadał na press conference, że na rurze tańczyła, więc dla mnie wszystko jasne. Z reszta od samego początku pisałem, że to kóórwiątko było i pojechała zarobić, ale plan się rypnął i wróci w trumnie :)

Gość gość
to moze uscisnijmy gdzie na rurze tanczyla , duzo kobiet tanczy na rurze w fitnes klubach i silowniach co innego wypinac d**e na rurze w klubie dla panow

Gość gość
15:47 A czy wiesz, że nie wszędzie jest tak samo i są czarne owce rąk jak pokrywki cz pod parasolem udają k***ens?

Gość gość
16:15 może i jestem głupia ale to i tak lepsze niż bycie prawikiem do końca życia:D A ty zamknij się juz z tym POLE DANCE co za roznica jak to się pisze.Usralas się a nie o tym jest temat. Ja pier..:o

Gość gość
Nazwijcie po polski co to znaczy bo nie kumam. Wozi się że zna angielski to pozostałość w głupim rozumie. A szczególnie gdy jeździ po świecie to już z nikim nie pogada tylko,, się wozi,, Z biednym nie pogada bo zryta do kwadratu i zadaje się z debilami co mają tabletki gwałtu żeby sobie ulżyć i nagrać film z laska mi potem je szstarzem trzymają. Puste do kwadratu wystarczy zobaczyć po klubach co się dzieje. Total kompromitacja połowa Lasek niby porządne

Gość gość
16:22 weź wdech,wydech i napis z jeszcze raz bo nie można cie zrozumiecg

Gość gość
16:26 debil od modeli :o WSZEEEDZIE PUSTAKI!:D tylko ja taki mądry! To czemu żadna cie nie chce ofermo

Gość gość
Nawet jeśli tańczyła na rurze, to co z tego? Krzywdę komuś robiła tym tańcem? Chyba nie. Zasłużyła na taki los? Nóż się w kieszeni otwiera, jak czytam te wszystkie komentarze, hipokryci je/ba/ni. Laska na rurze zła, ale jakby tylko palcem kiwnęła, to byśie lecieli za nią jak psy. Podobnie prostytutki wyzywacie, ale klientów mają cały czas, zatem ktoś do nich chodzi. Do tych się przyczepcie, do mężów i ojców, którzy sobie bzykają na boku.

Gość gość
16:31 w Byłaś w klubie jakimkolwiek? Debil nie debil ale ja akurat się zgadzam z tym o 16:26.Daje do zrozumienia, że porządna dziewczyna zwiedza sama a spotyka się z innymi na drinki chociaż ma chłopaka. Coś tutaj nie gra

Gość gość
16:48 Ja jak byłam w związku z chłopakiem tez chodzilam bez niego do klubu np z koleżankami i OO ZGROZO! też pilam drinki! o jaka ja nie dobra