Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ArtOfPoetry

Mam dosyć dzisiejszego dnia

Polecane posty

Dłuży mi się jakoś, pogoda też nie najlepsza, głowa mnie boli i nie wiem co ze sobą zrobić. Też tak dzisiaj macie?

Gość gość zawadiaka
Też mnie głowa boli :( masakra, bo to już od 5 rano.

W takim razie współczuję. Ja dzisiaj wstałem około 9 i jakoś od 11 zaczęła mnie boleć. To chyba ciśnienie :(

Gość gość zawadiaka
Nie wiem co, ale nawet 4 prochy nie pomagają. Ide sie położyć. Szybkiej poprawy życzę :)

Gość gość
Mi też się dłuży ta niedziela :( a Ty autorze może trochę pośpij jak boli głowa.Ja w nocy źle spałam

Gość gość
Mnie tez boli od wczesnego rana, tak mocno jak dawno nie bolała, w dodatku alergia skórna nagle się uaktywniła. Mimo to cieszę się z chłodu i brakusłońca, nienawidzę sie pocic i byc oslepiana.

No właśnie żadne przeciwbólowe nie działają na mnie też. A spać nie mogę, bo i tak i tak w nocy mam problemy z zasypianiem, a tak to już w ogóle nie zasnę. Jakoś trzeba przetrwać ten dzień. Może chłodny okład coś zdziała.

Gość gość
Mnie w nocy i nad ranem złapała tak potworna migrena, że dawno takiej nie miałem. Wziąłem 3 tabletki i nadal mnie zaczął łeb boleć. W dodatku nie mogę ostatnio spać i od ponad dwóch miesięcy nie mam koncentracji i motywacji.

Może warto przejść się z tym do lekarza, skoro masz takie objawy od 2 miesięcy? Jakieś braki witamin czy coś

Gość gość
Jakiego lekarza ? Jestem raczej meteopatą i nic na to nie poradzę. Witaminy brałem i nie wiele pomogły. Wszystko zależy od pogody. Takie zmienne pogody jak ostatnio nie działają na mnie najlepiej.

Gość gość
Kuźwa narzekacie na Niedzielę, a mnie dziś narzeczony zostawił :-( :-(:-(:-(

Pozostaję mieć w takim razie nadzieję, że to już ostatnie takie dni. Jest już maj i powinno być ciepło :(

Zaczynasz nowy rozdział w życiu. Pewnie jest Ci ciężko, ale może być już tylko lepiej. Trzymaj się tam

Gość gość
Heh łatwo powiedzieć, ból głowy minie, a moje uczucie?

Gość gość
czemu cie narzeczony zostawil ?

Prawdziwe uczucie nie minie. Ale z czasem się osłabi. Wiem, że łatwo mówić, ale masz teraz czas dla siebie. Szkoda go wykorzystywać na łzy. Chociaż płacz też paradoksalnie pomaga. Skoro zostawił, to nie był tym jedynym.