Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matura2017

Matura ???

Polecane posty

Gość Matura2017

Cześć wam nam pytanie otóż teraz piszę maturę. Za mną już polski i matematyka a przede mną angielski pisemny i ustny i polski ustny. Już wiem ze matematyki nie zdałem. Polski chyba tez średnio poszedł :/ A z angielskiego dosłownie nic nie umie przeglądam te arkusze z ustnego i na nic kompletnie nie umiem odpowiedzieć :( Tak wiem jestem tumanem itd ;( Ale pytanie jeśli nie pójdę na resztę egzaminów to coś się stanie ? Czy za parę lat jak by mi się wymysliło ze chciał bym mieć maturę to muszę wszystkie egzaminy zdawać na nowo ? NIe chce się kompromitować na ustnych bo wiem ze nic nie umiem. A jest to dla mnie ogromny stres i pozniej oddbija się to na mnie. Doradzcie cos mi.

Gość gość
Jak nie pójdziesz na maturę to cie wywalą ze szkoły.

Gość Matura2017
Moj drogi albo moja droga żeby przystąpić do matury trzeba skończyć szkołę średnią którą mam ukończoną. Wiec ze szkoły na pewno mnie nie wywalą. WIec prosze bez takich komentarzy.

Gość gość
15:51 Nie dosc ze jestes nieukiem to jeszcze nie ogarniasz sarkazmu :D

Gość gość
A ze szkoły i tak cie wywalą ;)

Gość Nova Rzeszów
Matura poszła Ci nie najlepiej? – Przyjdź do Nas i poszerz swoje horyzonty! Serdecznie zapraszamy do kontaktu z Sekretariatem Szkoły NOVA Centrum Edukacyjne w Rzeszowie w celu poznania szczegółów kształcenia - telefonicznie 796 998 004. A przede wszystkim zapraszamy do odwiedzenia Nas osobiście- ul. Kolejowa 1 w Rzeszowie, piętro II. Służymy pomocą od poniedziałku do piątku w godzinach: 8:00- 20:00, oraz w soboty 9:00-15:00. W ofercie kształcenia posiadamy bogatą ofertę kierunków darmowych, ale również organizujemy kursy krótkie m.in.: administracyjne, kosmetyczne, komputerowe, stomatologiczne, florystyczne, księgowe.