Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zmiany między 20 i 30 rokiem życia

Polecane posty

Gość gość

Przenoszę mój temat tutaj: Mam 24 lata i zawsze miałam wrażenie, że w tym wieku ludzie zaczynają się bardzo zmieniać. robią się "starzy", zmienia się ich styl ubierania, spędzania wolnego czasu. Tymczasem nie widzę tego ani po sobie, ani po moich znajomych. Główną różnicą jest to, że mamy własne pieniądze i nie mieszkamy u rodziców.

Gość gość
Przez 4 lata ? Około 30tki przyjdzie pierwszy kryzys wieku sredniego i pierwsze mysli "ożeż w mordę jaka już jestem stara" A ciuchy ze studiów nie wejdą na tyłek

Gość gość
ciuchy ze studiów już nie wejdą, bo trochę mi się przytyło. Nie chodziło mi o kryzys tylko o zmiany

Gość gość
Nie ma co rozpamiętywać przeszłości. Nowe lata i nowe wyzwania.

Gość gość
kryzys to wlasnie zmiany zaczniesz ubierac sie jak nastolatka bedziesz wstrzykiwac sobie botoks w nadziei ze zatrzymasz choc na chwile procesy starzenia itd

Gość gość
ja nigdy nie przestałam ubierać się jak nastolatka, a to, że ludzie korzystają z botoksu to nie jest oznaka kryzysu wieku średniego. Może kremów mają też nie używać? I nie farbować siwych włosów?

Gość gość
gość dziś A ile masz teraz lat? Podobno wtedy mężczyźni uganiają się za młodszymi A kobiety jak jest to opisane na stronie jej świat.pl : "Zmieniają garderobę, walczą z nadwagą i wypróbowują nowe sposoby na cellulit." to chyba botoks też jest używany w tym czasie a to że powinny dbać i dbają o siebie w każdym wieku to inna sprawa.

Gość gość
jeszcze raz ja gość z 7:45 jeżeli gość dziś jest autorką to cofam pytanie o wiek

Gość gość
tak, jestem autorką :)

Gość gość
Ja zaczęłam widzieć ze sie starzeje. W sensie mam zmarszczkę taka pionowa miedzy brwiami, sutki troche oklaply dopiero jak urodzilam dziecko i mam 30 lat

Gość gość
Ciuchy ze studiow wchodza na tylek, no figura sie nie zmienila... Mam 33 lata

Gość gość
mnie się na szczęscie zmieniła, wypełniłam się trochę :D

Gość gość
żeby rozwinąć temat powiem, że jako nastolatka byłam takim typowym kindermetalem co przeciągnęło się bardzo na studia. Potem było tylko gorzej :P