Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Widziałam dziś typową polską patologie biedote z programu 500 plus

Polecane posty

Gość gość

3 młode lachony z ryja typowa patologia biedota ubrane jak biedota, z 3 wózkami, jedna z podwójnym , obok niej szedł jej ''misio'' zapładniacz, też typowy janusz patolog brudas, fuj takim ludziom powinno sie robic przymusowe podwiązywanie nasieniowodów i jajowodów wycinac i dawac zjeść psom :D

Gość gość
Jejku, w moim mieście to samo dziś widzialam.

Gość gość
autorko tak sie składa że mój M ma na imię Janusz i zgadnij kim jest z zawodu tak kochana GINEKOLOGIEM hehe więc pomyśl prostaczko zanim coś napiszesz bo żebyś kiedyś konając na raka piczy nie miała wyciętych narządów przez jakiegoś brudasa który potem rzuci je psom :-) a i z mojej strony życzę Ci kochana tego czego Ty życzysz innym niech szybko się spełni 👄

Gość gość
Oj nie zesrajcie się aby.Patologia i patologia bo 500 plus dostają.Żal d**e ściska wredne malpusziny.Ja nie korzystam z programu bo mam jedynka.Jednak myśl że w przyszłości z tego będzie być może korzystać moja córka jest dla mnie pocieszające.Gdyby w latach 2004 był ten program pewnie moje dziecię nie było by dziś jedynakiem.

Gość gość
ciekawe ja autorka wyglada mowi o patologii a sama sie wyraza jak najgorsza patola:o

Gość gość
Janusz ginekolog? Dobra ksywa na dzielni :D

Gość gość
a ja Ci życzę autorko ,żebyś swój rozum znalazła ,bo chyba go zgubiłaś ,albo upuściłaś , biedni czy nie ,to też ludzie i nic Ci do tego kto jak wygląda ,a co jeśli Ty za parę lat się zakochasz i będziesz pchać wózek... Masakra

Gość gość
Dlaczego tak pogardliwie wyrazacie się o ludziach ze względu na jego imię? To rodzice wybierali nam imiona i tak samo można pogardliwie pisać o Agnieszkach czy Zuziach. Co macie do Janusza czy Andrzeja? Kiedyś Andrzej był popularny tak jak Kuba teraz.

Gość gość
Janusz ma rispekt na dzielni

Gość pińcet srińcet
Nie bardzo rozumiem znaczenie wyrażenia "biedota z programu 500+" Przed tym programem nie było takich ludzi? Oni się magicznie zjawili w zeszłym roku? patola to patola co ma do tego 500+? normalne rodziny też pobierają 500zł wystarczy mieć 2 dzieci czyli oni też są z programu 500+ tylko niepatologicznego? i żeby nie było, bo zaraz hieny się rzucą na mnie - mam jedno dziecko ,więcej nie chcę i nijak pińcet nie pobieram :)

Gość gość
A ja mam dwójkę dzieci i czekam już na decyzje juz rok czasu :(

Gość gość
Ja tu myślałam, że opiszesz rodzinkę wielodziedzietna, gdzie rodzice chleją za 500+, a ty tutaj o 3 koleżankach, które prawdopodobnie mają po jednym dziecku.

Gość gość
Wolałabym być taką biedotą, niż taką zajadłą i smutną hejterką jak Ty autorko.