Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mogę się zdecydować gdzie nad polskie morze

Polecane posty

Gość gość

Proszę o propozycje

Gość gość
gąski

Gość gość
zimno, zimno, zimno, brudno dodatkowo krojenie ludzi na miejscach parkingowych przez miasta, wieczne remonty, kurz bo powycinają drzewa i zryją do gołego piachu łąki... ohyda mieszkam w Gdańsku, w ubiegłym sezonie było ledwie kilka dni, gdy dało się wyjść na plażę

Gość gość
No to mnie pocieszylas z pogoda. My się wybieramy od 24 czerwca wiec pewnue nawet nóg nie zmoczymy. Myśle nad darlowkiem ? Byliśmy we Władysławowie 2 lata temu i pogoda była okrutna niby nie padało ale strasznie wielo

Gość gość
ja byłam pod koniec sierpnia i jeden dzień był chłodny a poza tym aż za ciepło jak dla mnie. moje miejsce to Dźwirzyno.

Gość gość
My sie wybieramy do Jastrzebiej Gory mam nadzieje ze lato bedzie lepsze niz wiosna

Gość gość
Jastrzebia Gora - bylam dwa razy lub Chłapowo - bylam raz. Polecam oba miejsca. Siostra chwalila Grzybowo.

Gość gość
Ja jadę do Międzyzdrojów już drugi raz. Warunek jednak to jak najdalej od promenady gwiazd etc i tych okolic to to festyn na maxa,głośno etc. Mamy miejscowke daleko od tych " atrakcji" a jednocześnie na tyle blisko żeby zrobić spacer. Byłam też w Kołobrzegu 2razy,jest spoko, Darłówko też spoko. najgorsze miejsce jak do tej pory to Rowy. W ogóle mi się tam nie podobało. Jedyny plus to park narodowy ,można było sobie trochę polazic po lesie . Córka spała w wózku aż furczalo.

Gość gość
Jastrzębia góra

Gość gość
Celestynów jakie dzieci, jeśli malutkie i nie potrzebują jeszcze dodatkowych atrakcji polecam Pustkowo, jeśli są już wymagający to trzeba szukać hotelu z atrakcjami typu basen czy sala zabaw. Jest to wygodne również dla rodziców, bo gdy jest brzydka pogoda dzieci się nie nudzą. Przynajmniej my tak wybraliśmy. Minus jest taki, że gdy zobaczyli kiedyś zwykle kwatery to pali gdzie tu jest basen i dlaczego jest taka stara szafa... Ale raz, dwa razy w roku można sobie pozwolić na trochę dobrobytu. Chociaż uważam, że ceny w Polsce są zbyt wysokie.