Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaleść kochankę w stolicy...

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Mam 30 lat i jestem żonaty.. Staram się o siebie dbać.. Nie jestem modelem ale nadrabiam inteligencją i logicznym myśleniem.. W związku mam tragedię.. Żonę kocham i nie chce jej opuszczać.. Jednak dla niej priorytetem są seriale i chipsy.. Brakuje mi bardzo czułości i tutaj uprzedzam.. Nie zależy mi na łatwym seksie.. Chciałbym znaleść kobietę, która jest w podobnej sytuacji jak ja.. Związek z kochankiem - nutka emocji, dreszczyku.. Fizyczna bliskość, przytulania rozmowy czy wspólne wypady.. Wiele tutaj kobiet pisze, żali się, jak jest ciężko jej w związku - Może warto by spróbować. apodchoinke@gmail.com

Gość gość
up

Gość gość
znaleŻć

Gość gość
Gratuluję.. 99% społeczeństwa nie mającego problemów emocjonalnych pomineła by ten fakt obojętnie.. :] Może warto zostać polonistą / stką i pouczać dzieci skoro tak Ci źle z tym ?:) Ohh.. Brak słów.. Proszę dodać jeszcze cytat o słowniku :]

Gość gość
Nie znaleŻć debilu/debilko tylko znaleźć. Jak już poprawiasz to rób to porządnie.

Gość gość
Może mnie poznasz z żoną będzie sie pewnie nudzić gdy ty bedziesz szukał emocji i dreszczy na wspólnych wypadach z kochanką?

Gość gość
Gdybyś znał lepiej język polski, to może by się któraś skusiła, ale to na dzień dobry pokazuje, ze masz duże braki. Z czym do ludzi ...

Gość gość
Jakie chipsy lubi najbardziej? Ja też lubię chipsy. Mógłbym pojeść z nią chipsy w czasie, kiedy Ty będziesz z kochanką. Jestem z Warszawy. andrzejwawa@gmail.com