Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudiam

Czy moj facet myśli o oświadczynach?

Polecane posty

Gość klaudiam

Cześć :) mam pewne pytanie do was bo ostatnio moj facet zaczol sie dziwnie zachowywać np ostatnio mu mowie ze chciałabym pojsc na jakies wesele to mowi no pewnie na twoje i sie uśmiechał. Tez nie wiem czemu ale ściąga moj pierścionek z mojej prawej reki i zakładał na swój mały palec nie wiem po co.. troche dziwne albo czasami tak ściąga i zakłada mi ten pierścionek. Tez jak 2 razy rozmawialiśmy o slubie to uciekał tak troche od tego tematu i nie chciał o tym rozmawiać bo mówi ze za wczesnie (jestesmy razem prawie 3 lata i mamy po 20-21 lat). Także planuje z tego co mowi mi i jego całej rodzinie daleka przyszłość ze mną :) myśli o zamieszkaniu razem ze mną, i także chciałby miec ze mną dzieci w przyszłości bo mi to mowi. Myślicie ze myśli o zaręczynach? Lub ze sie chce oświadczyć. Buziaki :)

Trudno powiedzieć. "mowie ze chciałabym pojsc na jakies wesele to mowi no pewnie na twoje i sie uśmiechał" - to mogłoby świadczyć o tym, że śmieszy go Twoja chęć wyjścia za mąż albo chce być złośliwy. "ściąga moj pierścionek z mojej prawej reki i zakładał na swój mały palec" - a to z kolei może albo być odr****nerwowy, albo faktycznie próbuje zmierzyć, jaki pierścionek by Ci pasował (niekoniecznie zaręczynowy). Jednak jesteście bardzo młodzi. O ile oboje nie macie od przynajmniej 2 lat stałej pracy i oszczędności, to chyba nie ma sensu myśleć o ślubie?

Gość klaudiam
Oboje pracujemy. I ja mu nie mowie nic o slubie szanuje jego decyzje jak nie chce o tym rozmawiać to nie. Chce przedewszystkim zeby sam z siebie podjął ta decyzje a nie z przymusu lub cos takiego.. i ostatnio stwierdził ze chciałby kupic Razem ze mną wspólny samochód.. nie wiem naprawdę co o tym myślec.

Gość gość
Czas pokaze ,co on mysli ,my go nie znamy wiec ciezko ocenic..pozostaje ci cierpliwie czekac

Gość gość
a ma pieniądze na wesele i wszystkie związane z tym koszty? Macie mieszkanie, w którym moglibyście wspólnie mieszkać? Oboje macie przynoszącą wystarczający na utrzymanie związku dochód pracę? Może jemu się tylko tak marzy?

Jeśli planuje wspólnie z Tobą przyszłość czy chce kupić samochód (rozumiem, że jako współwłaściciel) to myśli o Tobie poważnie.

Gość klaudiam
Tak, oboje mamy stała prace, i on mowi ze chciałby wynająć lub kupic mieszkanie abyśmy mogli razem zamieszkać. Także mysle ze gdyby przyszło do slubu to mamy na to pieniądze. I co do samochodu to cały czas mowi ze chce aby to byl nasz wspólny samochód i patrzy na rodzinne duże samochody :)