Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Witam, przed chwilą zrobiłam test, jestem w ciąży. Choruje na PCOS, ciąża jak wiecie mało możliwa - ale stało się. Szczerze? Załamałam się tym faktem, nawet nie mam z kim o tym porozmawiać, poradzić się... Znajdzie się ktoś kto coś poradzi..? Wiem, że to nieodpowiedzialne i głupie ale myślę o aborcji farmakologicznej. Pozdrawiam

Gość gość
Nie rób tego. Będziesz tego bardzo załowac. Ja sama jestem w nieplanowaj ciąży i tez myslałam o aborcji. ale to nie jest wyjscie. Jezeli nie chcesz tego dziecka to oddaj je do okna zycia ale nie zabijaj. Rozumiem ze jest ci ciężko. Ale potem wyrzuty sumienia beda jeszcze wieksze.

Gość gość
ohhhhhhhh Jestem taka odpowiedzialna. Puszczam się bez gumy/tabletek/spirali. Jakie to kobiece :classic_cool:

Gość Inka9392
Oczywiście wiesz lepiej. Antykoncepcja również zawodzi. Puszczać sie może d****** wypraszam sobie takie określenie. Jestes anonimowy/a- czyli możesz oceniac i hejtowac? Świetnie.

Gość gość
teraz usuniesz, a co będzie, jeśli nigdy już nie zajdziesz? Jak zniesie to Twoja psychika?

Gość gość
Ktos ma ci doradzic czy usunac czy urodzic? Bo nie rozumiem po co wątek. Stalo sie i juz. Pogadaj z ojcem dziecka co dalej. Obojetnie na co sie zdecydujesz zycze siły.

Gość gość
też jestem w nieplanowanej ciąży z mężem, ale nie chcę dzieci. Urodzę, ale jestem w 8 miesiącu i coraz bardziej nienawidzę tej ciąży. Nie chcę się zajmować dzieckiem, dziecko na siłę to tragedia życiowa, tak że nie dziwię ci się.

Gość gość
Nikt ci nie powinien radzić czy usunąć czy urodzić. To ma być twoja i partnera decyzja, bo wy poniesiecie jej konsekwencje. "Uwielbiam" forumowe anonimowe "urodź albo "usuń". Napisać na forum można wszystko, tylko co dalej?