Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetów odnośnie randki

Polecane posty

Gość gość

Byłam na według mnie udanym spotkaniu z fajnym facetem. Trwało prawie 4 godziny i przez cały ten czas rozmawialiśmy na wiele jak się okazało wspólnych tematów, śmialiśmy się i flirtowaliśmy. Przed spotkaniem nie pisaliśmy ze sobą prawie wcale. Po prostu się umówiliśmy. Na zakończenie spotkania on mnie czule ucałował w policzek, przytulił, podziękował za bardzo miły wieczór i.... od tamtego momentu niemal cisza... Ja napisałam na drugi dzień, że miło spędziłam czas i dziękuje jeszcze raz. On także ponownie podziękował, życzył miłego dnia i to tyle. I minęły od spotkania 3 dni a on nic. A na facebooku jest codziennie. Olał mnie? Podziękował za spotkanie grzecznościowo?

Gość gość
raczej go nie rozpaliłaś ,nic już nie rób ,jego ruch

Gość gregorryy
mi jak zależy to się odzywam do kobiety od razu

Gość gość
bardzo mi przykro bo to tak myślałam , że pierwszy facet , który mnie nie przeleciał na randce na pierwszej randce szantażując , że jak się z nim nie prześpię to drugiej już nie będzie

Gość leokadianiestojąca
każdy jest inny, nie odgadniesz o co chodzi typowi. ale z tego co piszesz, raczej mu się spodobałaś.

Gość mia100wy
dla wielu kobiet i facetów randkowanie to jak dyscyplina sportowa, gdzie w kuli jest ułożone 49 kuleczek i urządzenie rusza a kulki się ocierają o siebie i po kilku sekundach widzimy wylosowane cyfry , są to cyfry: 16,18,26,29,40,47 i cyfra dodatkowa z nr 3 życzymy wysokich wygranych