Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SEX ...Mezczyzna,czasami ulegly,czasami dominujacy.

Polecane posty

Gość gość

Sa mezczyzni (w seksie) prawdziwi dominanci,sa mezczyzni tylko ulegli,ale rowniez sa typy mezczyn raz dominujacy,raz ulegly,i tlumacza to ze zalezy to od kobiety z ktora spotykaja sie.Zastanawia mnie co sprawia ze taki "dominujaco-ulegly" mezczyzna, co wlasciwie decyduje o tym ze dana kobiete chce on zdominiwac,a co gdy chce byc ulegly,zdominowany przez nia ? Raz mi sie tak zdarzylo,poznalam faceta i on od razu mi mowi ze jest dominujacy(pomimo ze nie znal mnie,nie wiedzial o mnie wiele),no ok,ale nie wiedzialam ze az tak... mialam wrazenie ze strasznie sprawialo mu przyjemnosc- moj bol,zeby jak najbardziej mocno mnie bolalo,nie piescil mnie normalnie tylko wolal np mocniej szczypac mi sutki,zebym poczula bol,a jak wchodzil we mnie podczas stosunku to nie byly to plynne ruchy tylko raz mocno strasznie mocno,chwila powolutku i tak zebym nie wyczula kiedy znow mocno posunie,a i jak byl oral to tak robil ze az sie dlawilam i wtedy krzyknal sukaaa... Po tym,rozmawialismy i mowie mu ze nie myslalam ze az tak bedzie chcial sie wyzyc na mnie,a on ze czasami tez bywa ulegly,ze to zalezy od kobiety ... I zastanawia mnie to co powoduje ze dana kobiete taki typ chce zdominowac,a dla innej chce byc ulegly ?Dodam ze to bylo nasze pierwsze spotkanie ... Szczerze powiedziawszy to po tym milo z nim rozmawialm,ale jak wrocilam do domu bylam jakas poddenerwowana/momentami wrecz wsciekla ... Prosze bez trolowania,bez obrazania.

Gość gość
to tzw switche. Lubiący dominować i być też uległym.

Gość gość
No dobra ,ale od czego to zalezy ze dana kobiete chce zdominowac,a do innej jest ulegly ? Od czego to zalezy,co ma na to wplyw?

Gość gość
Zależy od tego jaka jest kobieta, w jednej widzi to, że mogła by go zdominować, a w drugiej, że mogłaby być uległa.

Gość gość
jakiś słaby kochanek, mój jest dominujący najczęściej ale bez sprawiania mi bólu, wręcz przeciwnie jest tak dobrze, że godzinami mogę z nim, nie utożsamiaj dominacji ze sprawianiem bólu

Gość gość
Ale co ma na to wplyw ze jedna ten facet zdominuje,a dla innej bedzie ulegly ? wyglad ? wiek? o co chodzi?

Gość gość
Charakter, styl, uroda, zależy w jakich koleś widzi kobiety dominujące czy przeciwnie.

Gość gość
A sa jakies cechy szczeglone np dla takiej ktora chce zdominowac?

Gość gość
Dzis znalazłam dość fajną stronke gdzie możemy zgarnąć za darmo w ankiecie bon do biedronki (2000zł) http://bony-biedronka.pl Polecam :)

Gość gość
hmm, to zależy od gustu faceta. Dla jednego może to być typ agresywny, władczy, dla innego kultury i klasy, inny znowu będzie sobie wyobrażał dominującą np jako feministkę.

Gość gość
W dodatku zależy jak postrzegasz uległego faceta, czy uległego w seksie, tzn kobieta go dosiada, wiąże go gdzieś tam i mówi jak ma ją zaspokajać, czy uległość w szerszym znaczeniu, tzn układu femdom, nie koniecznie w stosunku seksualnym ale ogólnym.

Gość gość
Ale nie zrozumiales ,pytalam co sprawia w kobiecie konkretnie ze facet chce ja zdominowac,byc dominujacy do niej a co sprawia ze ten sam facet jest ulegly w seksie jakiejs pannie

Gość gość
No napisałem ci i to konkretnie że zależy od tego jaka ta kobieta jest, czy jest władcza z charakteru, czy ma silną osobowość, albo czy jest szarą myszką, faceci wolą dominować bardziej te drugie, i zależy to jak napisałem, od indywidualnych upodobań faceta. Każdy może mieć jakiś typ kobiety, który będzie np lepiej nadawał się do zdominowania czy przeciwnie. Nie da się na to dokładniej odpowiedzieć, bo wszystko zależy co mamy w swoich fantazjach.

Gość gość
Na pierwszym spotkaniu dajesz?