Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznania,singielki,kochanki 33letniej,jak mezczyzni niewile rozumieja...

Polecane posty

Gość gość
Niedojrzaly,niemeski ,zakompleksiony,daje termin waznosci kobiecie...zacznijmy od tego :)

Gość gość
Poza tym dojrzala kobieta nigdy nie zainteresuje sie jakims zakompleksionym,malolatem,niedojrzalym.

Gość gość
Tak to sobie tłumaczysz? Gratuluje :classic_cool: Sama natura uważa, że kobieta po 30 to już nie jest materiał na matkę. Płodność zaczyna lecieć na łeb na szyję.... a szanse na wady płodu rosną. Wieć podświadomie, w oparciu o tysiące lat ewolucji, 33 latka zawsze będzie gorsza od 20.

Gość gość
Alez Ty glupiutki,sa kobiety ktore maja 38 lat i rodza dzieci. a 20lat to jeszcze dziecko tak naprawde,no ale lepiej szybko zrobic dziecko by przytrzymac faceta przy sobie.

Gość gość
33 latka to juz stara babcia i do grobu z nia!

Gość gość
38 latki rodzą... mówisz. Czy wiesz, że szanse na np. syndrom Downa u dzieci 38 letnich matek wynoszą jak 1:100? U 25 letnich to gdzieś 1:1200. 1% szans to naprawdę dużo... a to tylko jedna wada.

Gość gość
ja nie chce dzieci a gnojki mnie nie interesują ,no i co

Gość gość
Wszystkie piszecie że jesteście takie super i tylko faceci się nie sprawdzają. A później się okazuje że tego się wstydzisz, czegoś nie zrobisz bo nie jesteś prostytutka, na coś się słabo znamy itd itp. Dochodzisz to wniosku ze dobry sex wg niej to taki sex waniliowo cukierkowy. Jeśli jest to akcja jednorazowa to masz to gdzieś, aby skończyć i za tydzień złowić inna. Inna sprawa jeśli jesteś zauroczony, zakochany. Wtedy nie zwracasz na takie sprawy uwagi. Poza tym jest jeszcze jedna sprawa która pojawia się u każdego faceta po 30. Skończyłes dobra uczelnie, zarabiasz kupę kasy a wkoło stado 30 latek które właśnie desperacko zaczęły szukać męża. To kto tu o kogo ma się starać. :)

Gość gość
Troche psuje sie miedzy mna i moim facetem,wiec musze niby wpasc z dzieckiem,to uratuje zwiazek.

Gość gość
Jasne tak pragna szukaja faceta po 30stce ... Nie znasz kobiet

Gość gość
Mam pytanie a czy facet 30 letni ze stulejka moze byc juz zonaty i moze miec dzieci ?

Gość gość
"sprawa która pojawia się u każdego faceta po 30. Skończyłes dobra uczelnie, zarabiasz kupę kasy" buhahahahahahahahah Kupę kasy to zarabia pewnie co setny. Reszta nie ma wyboru i bierze co leci. Chyba, że są bardzo atrakcyjni/wygadani.

Gość gość
jeśli stulejka nie jest taka ze uniemozliwa stosunek to wszystko może ,poza tym stulejka jest do zabiegu i masz problem z glowy

Gość gość
Czy znam kobiety. Jeśli chodzi ci o te 30 latki które nie chcą mieć męża i dzieci to znam takie. One same siebie skazuja na bycie kobietami drugiej kategorii. Kategorii dla której nie warto się starać a to co myślą jest mało ważne.

Gość gość
ale seksu nie uprawia tylko blowjob kaze sobie robic,bardzo delikatnie,(ten ze stulejka facet) i mowi ze ma zone,dwojke dzieci,ale jakos mi sie nie chce wierzyc ..

Gość gość
Mam lek na stulejkę. Zostań żydem. Rabin cie obrzez i bedzie gut gemacht

Gość gość
Autorko, problem w tym, że jesteś kobietą rozwiązłą, idziesz do łóżka z kimkolwiek, dlatego tacy mezczyzni nigdy Cie nie zadowola. Wystarczy zakochac sie po uszy i bedzie Ci z takim najlepiej pod sloncem w lozku, bo to o to chodzi u kobiet: musi pozadac mezczyzne, jak nie: to nic ja nie pociagnie

Gość gość
gość dziś : to sie nie sprawdza, wydumane badania. Znam kobiete, ktora urodzila w wieku 44 lat i to przepiekne dziewcze jest i jakie inteligentne. Znam sporo kobiet po 38 roku i wszystkie maja piekne dzieci, a rodzily pozno, znam tez po 20 tym roku i mnostwo przeroznych chorob te dzieci maja. Natura tak chciala, ze kobieta moze rodzic dlugo, po to czesto kobiety jeszcze jajeczkuja nawet w wieku 52 lat, a przestaja nawet w wieku 55 lat. Dopoki kobieta ma okres i jajeczkuje, dopoty moze rodzic.

Gość gość
gość dziś : i tu tez sie mylisz. Sa kobiety, ktore w tym wieku maja super plodnosc, badania lepiej wychodza niz tym 20latkom i tak nawet jest po 40 ce. Wszystko zalezy od genow, stylu zycia. Po 40 ce nawet mozna miec tak duza rezerwe jajeczek ze 20 latki maja gorsze rezerwy. Oczywiscie, ze nie u wszystkich, ale tak wlasnie moze byc.

Gość RIPOSTA KOBIET OKOZAOKO
"Męski mężczyzna nie poleci na sfrustrowaną 33 latkę jak może przebierać w 20 cool.gif Data ważności ci się już kończy autorko. " x Dokładnie, one tego w ogóle nie kumają, że męscy faceci wybierają to co najlepsze, czyli młode kobiety na partnerki, a nie takie 33 letnie. Dlatego mówi im się, by szukały sobie kogoś za młodu, by nawet rodzinę założyły wtedy, bo zrobią to z męskim gościem. Aaale nie, ja mam czas, na karierę i uj wie co, a potem szukają w po 30-stce, a żaden męski już nie chce takiej baby. I im zostają męskie popierdółki. A potem żal - gdzie ci prawdziwi faceci? ANO BYLI W TWOIM ZASIĘGU GŁUPIA P**DO PARĘ LAT TEMU! ZABRAKŁO OGARNIĘTYCH LUDZI BY CI TO WYGARNĄĆ PROSTO W MORDĘ.

Gość gość
zaduzo z wami problemow,niema to jak zwalić se konia i po sprawie a nie mysleć co tez jej chodzi po glowie i czego to babsko chce tak naprawde:-P

Gość gość
Mniejsza meskosc u mezczyzn to akurat wasa wina kobiet bo popieracie feministki, ktore wprowadzana na ulice jakies chore ideologie marksizmu kulturowego w tym gender, aborcje. A skoro jestes panna lekkich obyczajow to thmbardziej nie jestes kims kto ma prawo oceniac mezczyzn.

Gość gość
33 lata i sama... co za porażka. :)

Gość gość
chłopaki dajcie spokój z tymi starymi pannami, niech sobie wierzą, że są atrakcyjne i w różowe jednorożce, selekcja naturalna poprzez dobór płciowy zweryfikuje ich poglądy. :D

Gość gość
Czy wiesz, że szanse na np. syndrom Downa u dzieci 38 letnich matek wynoszą jak 1:100? U 25 letnich to gdzieś 1:1200. 1% szans to naprawdę dużo... a to tylko jedna wada. nie wiem w jakim wieku matka ciebie urodziła, ale i tak miałeś pecha załapać się na wadę genetyczną zwana debilizmem

Gość gość
9:07 a merytorycznych argumentów nie masz tylko musisz wyzywać? To świadczy o twoim dnie intelektualnym i debilizmie (mam na myśli to upośledzenie umysłowe F70).

Gość gość
Nie smiej sie sie dziadku z czyjegos przypadku,bo jeszcze zycie da zaznac Ci jak to byc na miejscu tej wysmiewanej osoby.

Gość gość
Dlaczego faceci tak bardzo chca wpedzic kobiety w kompleksy,zeby czuly sie gorsze,gorzej,nic nie warte ?

Gość gość
Nie kobiety tylko ****awice z wybujałym ego którym nikt nie dogodzi. Obrażone że ich nikt zerżnąć nie potrafi i jeden temat czy jeszcze zajdzie po 50 kiedy i tak wszyscy uciekają.

Gość gośćOn45
Spotykałem się na Seks byle by zaliczyć tak do prawie 30 lat ale to było tylko fizyczne zaspokojenie nic więcej potem po 30 szukałem na poważnie do związku w moim przypadku trzecia kobieta została tą jedyną. I dopiero z tą kobietą tak naprawdę poczułem jak smakuje Seks. Z kimś kogo się kocha to całkiem nie ten sam Seks a im więcej byliśmy ze sobą tym bardziej siebie pragnelismy. Jak ktoś chce seksu z kimś do kogo nic nie czuje niech nie wymaga bo nie ma do tego prawa. A tam gdzie się ludzie kochają nawet jak jest słabszy dzień to nie ma tragedii sama bliskość zaufanie się liczy bo Seks to nie zawody sportowe. I jesteśmy razem mamy kochaną córkę to dopiero prawdziwe szczęście :-)