Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyznania,singielki,kochanki 33letniej,jak mezczyzni niewile rozumieja...

Polecane posty

Gość gość

Wiecie czasami singielki tak maja ze nie chca zwiazku,a wiadomo seksu tez potrzebuja. Rzadko kiedy facet mi sie spodoba,albo mam pecha i albo sa nudni,albo niemescy /sztywniacy nienaturalni w sposobie bycia "na pokaz" wiele robia...plotkarze,chytrus,strachliwi,albo niewiadomo za kogo sie uwazaja a cienkie bolki sa...albo zepsuci seksualnie,zdradzaja,albo boja sie opini innych,a i niestety wiekszosc facetow nie maja pojecia o seksie,nie wiedza jak postepowac z kobieta,a i niektorzy maja problemy z erekcja itp I jak tu sie czuc bezpiecznie przy takim mezczyznie ? Moze nie jestem w tym swiecie w ktorym powinnam ... Moze taki mezczyzna ktory pasowalby do mnie nie istnieje ? Czasami nawet obserwuja niektore pary/zwiazki i zastanawiam sie co te kobiety w tych facetach swoich widza,czesto sa zeby tylko z kims byc ... Jakis czas temu poznalam faceta to podczas seksu kazal sie zwiazac ok,ale i kazal zeby pluc mu to buzi i sie cieszyl sie jak maly chlopczyk ... chcial wiecej... Znudzil mnie i unikam go jak ognia i nie wyobrazam sobie go jako partnera silnego,meskiego.I przewaznie jak sypialam z facetami to byli oni jakby ulegli ... chyba wbrew pozorom wiekszosc facetow jest uleglych w lozku niz dominujacych, stwierdzam z czasem ... I nie pamietam kiedy mialam naprawde dobry seks z mezczyzna "meskim" zeby mi naprawde bylo dobrze,zebym porzadnie poczula" ta meskosc". a mam 33 lata.

Gość gość
To nie jest przypadek że jesteś sama. :) Ps. Jak można się zorientować przez kilka godzin (bo tyle zajmuje zaciągnięcie faceta do lozka a przecież o sex ci tylko chodzi) czy jest plotkarzem, chytrusem itp.

Gość gość
To prawda niestety.

Gość gość
Ale jak wytrzymac z facetem ?

Gość gość
Za dużo wymagasz od mężczyzn

Gość gość
Nie masz racji. Kazda dziewczyna, z ktora spalem nigdy nie zglaszala reklamacji, a wrecz przeciwnie, wracala po jeszcze. Tacy faceci istnieja. Tylko albo zle szukasz, albo jestes dla nich zbyt malo interesujaca ;) Wiem, ze kazdy sobie moze cos takiego napisac w internecie i nie mam jak tego udowodnic, ale wsystko co napisalem to prawda. Dlatego, ze we wszystkim co robie staram sie byc najlepszy. W pracy, na studiach, podczas realizowania pasji, czy w lozku ;)

Gość gość
Jak ma reklamować jak każda udaje że w seksie jest wszystko fajnie a nie jest

Gość gość
Jak dobrze sie kobieta zajmiesz to nie bedzie miala sily na reklamacje. Trzeba jej poswiecic uwage, odpowiednio rozgrzac, powoli piescic i poznawac jej cialo, zeby wiedziec co lubi. I w takie miejsca uderzyc

Gość gość
Racja. Jak chłop dupa, to ma w łóżku trupa.

Gość gość
Ty lovelas to chyba teoretykiem jesteś. Oczywiście ważne jest aby kobietę rozpalić, ale są materiały niepełne. Jak można rozpalić kobietę która nie lubi lub nie chce seksu. Poza tym są kobiety przy których chce ci się starać a są takie przy których myślisz żeby tylko zamoczyc i wyjść. A co do autorki. Po wpisie widać że to rozchwiana emocjonalnie dziewucha która najlepiej omijać szerokim łukiem.

Gość gość
Dokladnie, jak facetowi na czyms nie zalezy to nie bedzie sie staral i robil na odp*****l. A jak juz cos robic to na 100%

Gość gość
*Niepalne

Gość gość
Jak kobieta nie chce seksu to po co ja zmuszac? Myslisz co piszesz? A co do drugiego, wszystko zalezy od podejscia. Jak Twoje jest takie, zeby tylko zamoczyc i dac kobiecie tylko troche przyjemnosci to wspolczuje kazdej ktora laduje z Toba w lozku ;)

Gość gość
Jeśli twoje podejście polega na tym że starasz się dla kobiety która cie nie kręci, starasz się dla kogoś kto tego nie odwzajemnia to ja ci współczuję twojego sexu.

Gość gość
wszyscy pisza ze sa z******tymi kochankami a tak na prawde to cienkie bolki tylko mocni sa gebie

Gość gość
Wiesz moim zdaniem naturalnie Kobieta jest w łózku dobra, kiedy ma do tego odpowiedniego faceta, który potrafi spowodować, że będzie aktywna, spontaniczna itd. Jeśli facet nieodpowiedni, to żadna kobieta się nie wykaże. Musi być porozumienie i dobranie ... Albo musi grac,udawac...

Gość gośćbaba
jak baba dupa to w łózku ma trupa :-)

Gość gość
Jesli jakas kobieta mnie nie kreci to bie ide z nia do lozka. Prosta sprawa. Ty sypiasz z dziewczynami, ktore Cie nie kreca? To chyba jestes desperatem Nigdy mi sie nie zdazylo, zeby jakas kobieta nie odwzajemnila staran podczas seksu

Gość gość
Mialam wielu kochankow,wielu partnerow sekualnych i wielu z nich bylo kiepskich, ale nigdy im tego nie powiedzialam,bo nie wypadalo...

Gość gość
1:26 czyli zakładasz że 100% kobiet jest z natury super w łóżku a jak coś nie wychodzi to wina jest faceta? Przecież to głupie myślenie.

Gość gość
To moze warto jakiemus powiedziec. Jak bedzie wiedzial co nie gra to postara sie i zrobi to inaczej. A jak mowisz mu, ze byl swietny to facet nie bedzie nic zmienial

Gość gość
Faceci ktorzy nie znaja sie na seksie,albo maja jakies problemy,np z erekcja to ida do prostytutki

Gość gość
Chodzę do łóżka z ładnymi kobietami, ale cześć z nich jest kiepska w seksie. No i powstaje wtedy problem. Skoro ja już zaciągnelem do łóżka to trzeba już ją przeleciec. Lepsza taka dretwa niż żadna. Ale jakbym wiedział wcześniej że jest taka kiepska to bym sobie doooopy nie zawracal.

Gość gość
Odsetek kiepskich kochanków u obu płci jest podobny. Nie ma tu co za bardzo analizować. Obwinianie za niepowodzenia drugiej płci jest mało dojrzałe.

Gość gość
To bierz sie tylko za sprawdzone

Gość gość
Kolego wyzej,a ciekawe co one mysla o Tobie? ze "Boski Adonis,boski sprawca orgazmow,z boskim cialem?

Gość gość
...w jakis sposob rozumiem kobiety ktore chca za seks kase,albo prosttytutki.. Myslisz ze one sa szczesliwe z tym wszystkim? i to nie siada na psychike?A czy toksyczny partner nie siada na psychike ? i czy zwiazki daja szczescie/dadza szczescie ? zalezy kto co szuka,jakie ma definicje na zycie/doswiadczenia/co przezyl/co widzial. Wiesz jak one musza grac... Mysla frajer ,a musza byc do niego milutkie a i czasami chwalic ich,oklamywac ... "Jak ona nie wyciagnie od niego kase,to inna to zrobi " Naogladaja sie przykladnych mezow ktorzy pomimo ze maja wspaniala zone,przychodza do niej,jasne ze nie powie mu prawdy ze frajer jest,co o nim naprawde sadzi,nie moze tego zrobic... I jak to wszystko sie naogladaja to i o odechciewa sie stalego partnera ... Badz meczyc sie byc mila dla faceta ktory nie zna sie na seksie,potrzebach kobiety,badz meczyc sie z facetem ktory ma problemy z erekcja, itd ... mam znajoma 5 lat pracowala jako pomoc domowa w Niemczech u bogatego dziadka,mieszkala u niego,placil jej za prace , ale i sypiala z nim i za to tez dziadek dawal dodatkowa kase,a we Francji miala chlopaka(polaka),do ktorego jezdzila co miesiac,chlopak nigdy sie o tym nie dowiedzial i lepiej niech nie wie.Wiesz jakby z nim od czasu do czasu nie sypiala,zwolnilby ja szybko,on szukal pomocy domowej+kochanki od czasu do czasu i jak to nazwac ? lepsze to od prostytucji?

Gość gość
wszyscy mowia ze sa najlepszymi kochankami jak przyjdzie co do czego to koncza po minucie takie z nich ogiery i demony seksu

Gość gość
Męski mężczyzna nie poleci na sfrustrowaną 33 latkę jak może przebierać w 20 :classic_cool: Data ważności ci się już kończy autorko.

Gość gość
U mnie było tak że jak trafiła mi się partnerka która była kiepska w seksie to mówiłem jej co konkretnie ma robić żeby było fajnie, była taka która nie umiała całować, jak ją nauczyłem to potem ciągle się pytała czy to lub tamto robi dobrze. Jedna pokazała mi jak seks może być bardziej zmysłowy to także ona inaczej się zachowywała w łóżku łatwiej oddawała mi kontrolę bo mocniej na nią działałem, a zmienilem tylko sposób dotyku. Jedna mówi że jestem za ostry druga mówi że chce mocniej. Trzeba rozmawiać z partnerem dzieki temu seks jest o wiele przyjemniejszy