Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zdrada?niepewnosc?

Polecane posty

Gość gość

Kto pomoze sprawdzic mojego partnera czy znajde tu kobiete z podobnym problemem

Gość gość
W jaki sposób miałoby to się odbyć?

Gość gość
Smsowo rozmowa telefoniczna

Gość gość
Słuchaj, jeśli mogę coś doradzić, nie rób tego. Jeśli nigdy nie nadwyrężył Twojego zaufania, to nie rób tego, to świństwo. Dobrze Ci radzę.

Gość gość
Na poczatek czy wogule on sam wyjdzie z jakas inicjatywa

Gość gość
Wlasnie problem tkwi w tym ze ja go przylapalam na pisaniu smsowaniu umawial sie rowniez chce miec pewnosc czy robi to dalej czy warto niechce sie w nastepne gowno wpakowac

Gość gość
Aby wejść w coś takiego trzeba sporo wiedzieć o facecie. Latwo mozna polec nawet w sms

Gość gość
Wiesz chodzi tylko o rozmowe tel smsy chce wiedziec czy on wejdzie z inicjatywa czy zacznie sie odzywac latwo jest wcisnac ze sie numery pomylilo itd

Nie wiem czy bym coś takiego zrobiła, to świństwo, a jak się dowie, ze miałas cos z tym wspolnego to kaplica.

Gość gość
Warto postawić na detektywa. W końcu to specjalista i ma odpowiednie techniki do wykrycia zdrady. A my jak to kobiety często opieramy się na emocjach i możemy się tylko domyślać. Po co sobie truć życie jak można mieć twarde dowody od detektywa. Bardzo dobry w tych sprawach jest detektyw Rudnicki - http://detektywrudnicki.pl/. Warto sprawdzić.

Gość gość
Polecam usługi detektywa Rudnickiego , 100% profesjonalizmu i dyskrecji. Serdecznie polecam :-)

Gość gość
Jeżeli szukasz dobrego detektywa to polecam Pana Pawła Rudnickiego Pan Paweł to przemiły sympatyczny człowiek z dużym poczuciem humoru. Bardzo mi pomógł w sprawie rodzinnej, okazał się kompetentny i niedrogi. Polecam jego usługi.

Gość gość
Mnie mąż zdradzał , podejrzewałam to i mówiłam mu o tym, ale on się śmiał , jeżeli tak ze mną pogrywał to ok ja zagrałam z innej strony i wynajęłam detektywa Rudnickiego, który pomógł mi rozwiązać problem dziś śmieję się Ja ponieważ dzięki dowodom, które zebrał dla mnie detektyw Rudnicki mój mąż został tylko z tym w czym był :-) Serdecznie polecam usługi detektywa Rudnickiego ,bardzo skuteczny , dyskretny i uczciwy człowiek. A co do mojego męża to ten się śmieje kto się śmieje ostatni :-) :-) :-)

Gość gość
Najlepszy i najskuteczniejszy detektyw jakiego znam to detektyw Rudnicki dyskretny i uczciwy człowiek. Serdecznie polecam

Gość gość
Nie wiem może ja ci mogę pomoc a ty mnie. Tylko ja nie mam Facebooka to jak chcesz bym ci pomogła? Mój facet jest nadal na sympatii i podobno z nikim nie piszę a telefon od około miesiąca ma wyciszony. Pomóżmy sobie razem.

Gość gość
Jestem ładna wyglądam na 29 lat. A Ty?

Gość gość
Ja miałam ten problem, i poprosiłam o pomoc detektywa , tobie radzę to samo. zgłoś się do detektywa Rudnickiego jest to w porządku Pan bardzo dyskretny i nie drogi . Serdecznie polecam http://detektywrudnicki.pl/

Gość gość
Wynocha z tymi reklamami. Jak mam dać 1500 czy 2 tys za dzień sprawdzania to wolę sobie poszukać innego faceta a ten niech s*******a. Wolę za te pieniądze kupić sobie ubrań i jechać na wycieczkę. Wstydzilibyscie się detektywi tyle brać od ludzi. Śmiech na sali za kilka godzin obserwacji 1500 zł bo przecież w pracy chłop siedzi i tylko chodzi o obserwacje po pracy. Śmieszne i spadaj z tą fałszywą reklamą

Gość gość
Partnera można sprawdzić samemu szpiegując go ,ale czy to ma s ens. Prościej jest wynająć detektywa , który zbierze dla Nas dowody na niewierność partnera. Z całą odpowiedzialnością polecam usługi detektywa Rudnickiego http://detektywrudnicki.pl/Serdecznie polecam