Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chlopak sie upil i mnie pobil

Polecane posty

Gość gość

Wczoraj moj facet, ktory nie kontroluje ilosci wypijanego alkoholu mnie pobil, kiedy zrobilam mu o to awanture. Nie mamy pieniedzy, zostalo nam 20zl do pietnastego a on ma do mnie pretensje ze nie chce kupic papierosow... :( wsciekl sie na mnie za to i zaczal mnie dusic i podnosic za szyje, popychac a potem wylecial na mnie z nozem i powiedzial ze mnie zabije bo jemu to obojetne czy odsiedzi za to czy nie... Powiedzialam mu ze pojde na obdukcje i zglosze Pobicie, na co uslyszalam ze jestem wariatka! :( Nie mam dokad uciec, nie mam rodziny a on odcial mnie od znanomych... Boje sie co mu jeszcze strzeli do glowy...

Gość gość
I co z nim jeszcze robisz? Tak, do ciebie to pytanie.

Gość gość
widac lubisz być bita po ryju inaczej bys odeszła, nawet ci nie wspolczuje bo nei ma czego

Gość gość
jak chcesz spędzić reszte życia z damskim bokserem to nie rób awantur jak jest pod wpływem, bo znowu oberwiesz ☹

Gość gość
Oj bidulka..przywiązal Cię do kaloryfera? Jestes bezdomną sierotą?

Gość gość
Uciekaj od niego bo wpadniesz w spirale z której ciężko będzie Ci się potem wyciągnąć. Teraz pewnie Cię przeprosi, a potem będzie się powtarzać, będziesz coraz słabsza aż w końcu uwierzysz w to ze to Ty jesteś wszystkiemu winna a on tak mocno Cię kochał i ze masz problemy psychiczne skoro opowiadasz takie rzeczy. Uciekaj dziewczyno jak najszybciej.