Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najważniejszą cechą toksycznych ludzi jest sprzedania się jako kompletnie inna

Polecane posty

Gość gość

osoba,w skrajnych przypadkach nawet przed samym sobą.Coraz bardziej śmierdzące g****o będzie wychodzić z pod d**y,a ten toksyczny będzie udowadniał,że to perfumy,albo coś w stylu,że u was biją murzynów.Mało który wróg tak negatywne emocje jest w stanie wywołać.

Gość gość
to nie jest takie zwykła zazdrość,czy zwykłe kompleksy w stylu ja chcę do lepszego towarzystwa,taki ktoś tworzy sobie jakąś alternatywną rzeczywistość,z tego wynikają inne bardzo negatywne skutki,o których można by książkę napisać

Gość gość
w jakichkolwiek relacjach czy to w pracy,przyjazni czy małżeństwie taki człowiek wywołuje odczucie jakby coś niezbyt przyjemnego się przykleiło

Gość gość
piszesz sam o sobie? bo chyba wiesz, że to co robisz właśnie toksyczne jest zgodnie z definicją jaką podajesz?

Gość gość
tak szczerego człowieka jak ja to nie wiem gdzie można znalezc,mnie tacy reklamujący siebie obrzydzają

Gość gość
"takiego szczerego jak ty" :), ok. autoreklama dźwignią handlu ;) nie pytam o to, czy masz uprawnienie do tego, żeby używać słowa 'toksyczny' na forum publicznym - gdybyś go miał, nie przyszłoby ci do głowy zakładać taki topik

Gość gość
a jakie trzeba mieć uprawnienia,żeby opisywać to co się widzi

Gość gość
to co ślina na język przywlecze raczej

Gość gość
to są moj***ardzo głębokie przemyślenia na podstawie wieloletnich doświadczeń np.dziewczyna ma kogoś dosyć,a ten ktoś tak się zareklamuje,że wszystkie ciocie i teściowa rzucą się na nią,co ty chcesz od niego,przecież to dobry chłopak

Gość gość
i wtedy dziewczyna rzuca,może coś nas łączy,ale czymś mnie tak w*****a,że tracę przy nim energię życiową,i wtedy ciocie z teściową,ty się nie wygłupiaj on jest tak fajnie przylizany jak gentleman starej daty

Gość gość
jeśli więc masz takie właśnie obserwacje, to inaczej tytułujesz swój topik

Gość gość
ja jestem pewny tych swoich obserwacji i dlatego formułuje je w kategorycznej formie

Gość gość
Toksykowi bardzo zależy, aby ukryć przed innymi swoja prawdziwą twarz, stwarza więc na siłę pozory osoby o przeciwnych cechach. Często ze skutkiem pozytywnym, a ty możesz się dwoić i troić, aby pokazać, że jest inaczej.

Gość gość
Najważniejszą cechą toksycznych ludzi jest pisanie gderliwie głupkowatych tekstów i hasłowymi wpisami mącenie ludziom w głowach na temat problemu, który aby poznać pobieżnie, należy przestudiować kilka książek.

Gość gość
już nie chcę opisywać szczegółów bo jeszcze ktoś z rodziny to czytaale mam nadzieję,że ten ktoś zrozumie,mogę podać przykład,wredna menda,która na Rysy weszła żeby się zareklamować jako energiczna kobieta,zafundowała facetowi dwa lata koszmaru,robi awantury o jakieś bzdury kompletne,roztyła się,teściowa ją wyczuła po tygodniu,ale facet był przekonany,że ona jest dobrą z charakteru,energiczną kobietą,szczupłą laską i darł się z matką,co ty się czepiasz,przecież to dobra kobieta

Gość gość
ja nie muszę na ten temat czytać książek,ja to znam niestety,przeżywałem to przez lata w rodzinie,zaobserwowałem to niestety i odczułem na swojej skóze w kilku ostatnich latach w sposób który mnie zszokował,co ja mam o tym czytać,jak pewna reklama samego siebie pęka,a ten ktoś dalej z maniackim uporem,że jest super

Gość gość
kobieta z nieco inteligentniejszego domu mówi facetowi,że jest wieśniakiem i powinien sobie poszukać prostszej,nawet sugeruje,a on mimo,że ciągnie go do towarzystwa tamtej wieśniary,swój na swego trafił,a on z oburzeniem,jak śmiesz mnie porównywać z taką hołotą

Gość gość
no to jak nie z tej strony, to z innej zagaję - skoro jest tak jak piszesz, to idź z tym do specjalisty i porozmawiaj, bo cię to zżera widać od środka, tutaj tego tematu nie rozwiążesz, a tylko tak go zaczynając sam siejesz ferment... toksyczny

Gość gość
ja nic nie muszę rozwiązywać,ja na publicznym forum chcę ludzi przed czymś takim ostrzec,może ktoś to przeczyta i się zreflektuje

Gość gość
ok., każdy facet podobno musi mieć misję, czyń waść zatem swoje ostrzeżenia, z mojej strony eot

Gość gość
to na razie