Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie są kobiety polonistki?

Polecane posty

Gość gość

O czym rozmawiać z taką?

Gość gość
O tym co z każdą inną

Gość gość
Nigdy nie mów POSZŁEM.Ja faceta mam ochotę za to powiesić za przyrodzenie.

Gość gość
gadatliwe,

Gość gość
o d.. maryni

Gość gość
Czyli jednak macie te swoje wymagania...

Gość gość
Ale lubicie gadać na normalne tematy czy koniecznie imponuje wam gadanie o książkach? bo tak szczerze to specem nie jestem, a nie chcę co chwila wychodzić na idiotę

Gość gość
wyszczekane d****i

Gość gość
ja wiem czy takie wyszczekane

Gość gość
a tu jest jakaś? to może by sue wypowiedziała

Gość gość
no wlasnie. a z punktu widzenia mężczyzn? ktos ma dziewczynę polonistkę?

Gość gość
Moja babcia jest polonistką, mój ojciec matematykiem i nauczycielem w szkole i zawsze narzeka na polonistki, że są p**********e.

Gość gość
no to grubo

Gość gość
Recytują trzynastozgłoskowcem w łóżku ☺

Gość gość
Hahahaa, ja jestem polonistką i to poważnie. Absolutnie apeluję - nie gadaj o książkach. Wyjdzie sztucznie i drętwo. Tzn. przy okazji, jeśli wyjdzie naturalnie, to w porządku, ale tak żebyś jej wykładał o literaturze to nie rób tego - ona miała już takie wykłady. I druga sprawa są poloniści i "poloniści", u mnie 3/4 roku jest na studiach z przypadku - książek niemal w ręku nie trzymali.

Gość gość
Myślę, że ona jest tą polonistką z prawdziwego zdarzenia. Jeszcze do tego zamierza napisać książkę :)

Gość gość T
Nudne jak flaki z olejem :D

Nie cofaj do tyłu przez tydzień czasu z kartką papieru i już będzie nieźle. A jeśli powiesz POSZŁEM, to dodaj, że dlatego, bo było blisko. I rozmawiają o tym, co Cię interesuje, pytaj o jej zainteresowania, jak z każdą inną kobietą. A jak z nią piszesz to po kropce zaczynaj zdanie wielką literą :)

Gość gość
Czemu nudne?

Gość gość
To zależy. Są " natchnione" czytaj: Żyją literaturą, poezją etc. Są i takie, które pomimo tego, że lubią czytać nie będą o tym opowiadały. Sama jestem po polonistyce i nie zwracam nikomu uwagi, nie poprawiam go, więc zależy na kogo trafisz:-)

Gość legendaryme
Jestem polonistką, żyję literaturą, nie znoszę poezji, a moją największą pasją życiową są samochody. Zależy na kogo trafisz. Jedne są wygadane, inne milczące, jedne przebojowe, a inne to szare myszki.

Gość gość
chłopie, jeśli nie chcesz spier'dolić sobie życia, to nie zadawaj się z polonistką. To są baby, które pozjadały wszystkie rozumy. Z chorobliwymi ambicjami, których nigdy nie spełnią z powodu intelektualnej niemocy, a będą obwiniały o to cały świat, a już najbardziej faceta, którego mają u swojego boku. Uciekaj od niej czym prędzej.

Gość gość
odmieniają komplementy przez przypadki i nie lubią dowcipnego pierdzenia.

Gość gość
Hahhahahaajhaha

Gość gość
Podobno walniete , ogolnie to nauczycielki sa trudne

Gość gość
Różne!Polonistka jak kosmetyczka czy fryzjerka też człowiek i kobieta!

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Z pewnoscia bedzie sprawdzac na twoja gramatyke:D Czy mowisz poprawnie i czy skladnie:D

Gość gość
Nawiedzone i zarozumiałe.W głowie wiersze, książki a myślenia ograniczone . Taka chłodząca dedykacja mowy, która blokuje rozwój kraju w innowacji rozwoju języka. Konserwatyzm do szpiku kości a rezygnuje z kościoła czyli absurdy nauki zmieszane z dumą chwalipietstwem. Nosi wysoko głowę i nie ma szacunku do osób bez wykształcenia mimo uczciwości tych osób. Tytuł naukowy traktuje jak przywilej do wszystkiego. A wiedza ta mało potrzebna i też ciągle się uczy a wymaga od uczniów wiedzy o podobnym poziomie co sama wie co wyznacza to w ocenach. Najlepiej ocenia swoich wybranych z grona koleżanek i kolegów dzieci. Mają wszystko co trzeba, od żywności prawie darmowej aż po czas dla swoich dzieci, ponieważ zapisuje je tam gdzie pracuje i pozwala to kontrolować swoje dziecko. Inni tej możliwości w żaden sposób nie mają. Chodzą w tylek burmistrzowi a on daje im w prezencie lub za grosze mieszkanko.Robi z siebie kuratora innych sprawdza a sama go powinna mieć.

Gość gość
ciekawe, że one wiedzą co poeta myślał gdy pisał wiersz. k... wydawało mi się, albo wydaje mi się, że był nad rzeką i miał nogi mokre a zrobiły się dlatego że murzyn by mógł przyprawić rogi sumowi i walić loche foczki.

Gość gość
Moja historyczka jest całkiem normalna. Jeden minus to że przenosi pracę do domu. I czasem długo siedzi w szkole. Ale już się przyzwyczaiłem słuchać o obcych dzieciach, wywiadowkach, rodzicach itd. Nawet czasem pomagam sprawdzać klasowki ☺️