Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy uprawial ktos seks z wietnamka ?

Polecane posty

Gość gość

Witam.. Wiem ze jest to forum typowo kobiece.. Jednak każdy widzi ze przeważa tutaj męska płeć paradoksalnie :) Chciałem się zapytać czy miał ktoś okazje z was uprawiać seks z wietnamska.. Czy ich zachowania w łóżku sa inne niż Polek ? Prosiłbym bez bajkopisarzy tylko faktyczne przeżycia..

Gość gość
Up

Gość gość
faktycznie, pytanie ciekawe, wziąwszy pod uwagę, że Wietnamczycy stanowią u nas całkiem sporą mniejszość narodową. Można też spytać dziewczyn o to, czy uprawiały seks z Wietnamczykiem? Choć szczerze mówiąc, nie sądzę.

Gość gość
I do tego niektóre sa całkiem atrakcyjne.. Z tego co czytałem sa tez zainteresowane egzotyka Polaków.. Jednak to tylko wiadomosci teoretyczne nie mające mojego praktycznego uzasadnienia.. Dlatego ja tez chętnie przeczytam opinie doświadczonych forumowiczów..

Gość gość
Azjatki sa mega ciasne. Ogolnie z natury. Tyle wiem i to fakt. Sa tez raczej niesmiale i bardzo ulegle.

Gość gość
A gdzie można taką poznać?

Gość gość
Bzykałem Tajki i Koreanki i żadnej mega ciasnoty nie doświadczyłem. Maja krótsze pochwy, a średnica standardowa. Zreszta to elastyczny organ. Chociaż dwie po porodach były i cóż, rozklapiochy. Dodam, że pena mam średnicy większej niż przeciętna u białego.

Gość gość
Prosiłem o wstrzymanie się bajkopisarzom.. Teksty typu bzykalem takie i takie A pena mam takiego ze hoho sa tutaj wyrazem swojej głupoty odbiegajacej od głównej tematyki postu.. Jak napisze post kto jest debilem wówczas będziecie pisać.. Wracając do tematu.. W Warszawie jest również wiele wietnamek.. Myślałem nad tym by w najbliższy weekend sprawdzić faktycznie moje skromne upodobania.. Czy może któraś z pań podpowie mi na których bazarkach bo chyba tam najlepiej można spotkać najwięcej tej ze narodowości kobiet?

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Mnie również ciekawi . Na bazarku próbowałem poderwać fajna ale ciężko było bo nie umiała zbyt dobrze polskiego.