Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego nie mogę znaleźć sobie partnera?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Kończę w tym roku 24lata. Studiuję dość męski kierunek. Jestem sama prawie 2lata. Chodzę na randki ale zazwyczaj spotykam nieodpowiednich mężczyzn. Nawet jeśli mi odpowiadają to po kilku spotkaniach milczą. Zastanawiam się co robię źle. Ktoś miał podobna sytuację?

Gość Taki Zielony
Jeśli spotykasz nieodpowiednich mężczyzn tzn złymi kryteriami się kierujesz ;-) Rozumiem że jako inż myślisz racjonalnie a chciałabyś emocjonalnie ;-) Prawie nic nie napisałaś o relacjach

Gość gość
A co studiujesz?

Gość gość
Ja jestem taka mieszanka wybuchowa. Zimna jak lód a później gorąca. :p Zawsze wpakuje się w dziwne relacje. Ostatnio miałam taką sytuację, że było z mojej perspektywy bardzo fajnie - a z drugiej strony też było zainteresowanie. Zalążek już jakiegoś związku się zbliżał a teraz milczenie.. Wcześniej spotkałam się 2 razy a później facet milczał i potrafił odpowiedzieć po tygodniu. Nie wiem czy to jest kwestia tego, że jestem otwarta ale nie lubię kręcić z 5facetami na raz i po prostu skupiam się na jednej relacji.. Czy kwestia tego, że po prostu jestem dobrym człowiekiem i lubię takie sytuacje wyjaśniać oraz nie umiem bawić się w jakieś dziwne gierki. Jak lubię kogoś to się spotykam i okazuje zainteresowanie.

Gość Taki Zielony
To musisz szukać Greya ;-)

Gość gość
A co do nie udanych randek to na drugi dzień pisze ze nic z tego od razu. Jeśli facet mi nie odpowiada to mówię w czym rzecz - nie obrażając go tylko sugerując że nie jest to czego szukam i pewnie inna kobieta byłaby szczęśliwa mając takiego mężczyznę. Daje po prostu szansę na ułożenie sobie życia bez jakiś gierek i domysłów. Nie rozumiem dlaczego inni ludzie nie kierują się tak prosta zasada jaka ja wprowadziłam.

Gość gość
Haha. Greya nie chce :) po prostu oczekuje zainteresowania i chęci przepełnionych wspólnie spędzonym czasem, a przede wszystkim tematów które nas łączą a nie dziela. Takie proste a trudne do osiągnięcia :p

Gość Taki Zielony
;-) nawet nie wiesz że chcesz, a wybierasz racjonalnie

Gość gość
dziwne ze milcza

Gość gość
Mam jakieś określone kryteria. Właśnie zastanawiam się nad tym milczeniem bo w tym roku podobna sytuację miałam.. Jeden facet po 2spotkaniach milczał, teraz ostatnio inny przestał się odzywać - a mieliśmy plany na ten weekend. Z mojej strony w obydwu przypadkach była próba kontaktu i wyjaśnienia całego zajścia(nienawidzę niewyjaśnionych spraw).

Gość gość
Ci facec***ewnie leca na kilka frontow a gdy skoncza im sie inne opcje to nagle sobie przypominaja o Tobie I racza odpisac po tygodniu czy miesiacu milczenia hehe...olewaj ich wtedy tak samo.

Gość gość
Olewam. Ale zastanawiam się czy ja robię coś źle czy mam po prostu pecha :D