Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podobno facecie dużo wolniej się orientują która kobieta do nich pasuje.

Polecane posty

Gość gość

W sensie kobiety podobno mają radar i umieją wyłapać faceta odpowiedniego dla nich, a faceci podobno kiepsko się orientują były badania że biorą pierwszą lepszą i nie umieją wyczuć czy ta kobieta jest do nich dopasowana czy nie. Kobiety jako bardziej wrażliwe umieją się lepiej orientować w gąszczu emocji i szybciej wiedzą kiedy facet jest DLA NICH a kiedy nie. Faceci na ogół dopiero z wiekiem gdy widzą że źle wybrali, zaczynają bardziej uważnie wybierać kobietę żeby była do nich dopasowana pod względem osobowości. Pozatymty faceci często zadowalają się byle czym. Nieraz liczy sie dla nich tylko żeby była miła i ładna i nie umieją wyczuć JAKA ta kobieta NAPRAWDĘ jest. Zgadzacie sie?

Gość gość
Cos w tym jest. Moj ex od razu byl sla mnie wyjatkowy, a ja mu sie tylko podobalam. Po pewnym czasie od rozstania i jego zdrady z inna, zaczal szukac kobktatu ze mna, ze nibg juz wie, że to ja bylam ta jedyna, no to ma chlopak refleks. Juz go nie chce. Faceci maja za wolny zaplon.

Gość gość
mój facet nie umie załapać różnic między nami i że na dłuższą metę to może nie mieć racji bytu. On się uparł że jestem tą jedyną i chce ze mną być, chciał po 3 miesiącach spotykania się. Dla mnie to jest opieranie się o same emocje. On nie myśli racjonalnie. Nie daję nam dużo czasu biorąc pod uwagę, jak to wygląda. Czuję sę właśnie tą pierwszą lepszą, jestem uznawana za ładną i myślę, że to główny powód, dla którego on tak za mną lata (sam jest średnio urodziwy i sam nikogo wcześniej nie miał)