Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hate_people_me_live

Muszę szybko schudnąć

Polecane posty

Gość Hate_people_me_live

Znając życie i uprzejmość pieprzonych ludzi usłyszę że trzeba było się nie obżerać. Utyłam od leków neuroleptycznych takich Pernazinum Tisercin Ketrel. Od 2 lat mimo ćwiczeń, diet, głodówek waga nie spada poniżej 83 kilo przy wzroście ok. 164 Nie chodzi o sam wygląd ale o chamstwo ludzi którzy po moim wyjściu z psychiatryka i zobaczeniu mnie o 30 kg grubszą zaczęli mnie hejtować. Gówno wiedzą z jakiego powodu utyłam a pierdolą jak znawcy. Prosiłabym o coś skutecznego bez efektu jojo i najlepiej bezpłatnego, w ostateczności mogę iść do dietetyka. Ps. na siłowni byłam nie raz po 2/3 godziny gówno to dało, biegam 2 razy dziennie i 2 razy dziennie intensywne ćwiczenia... Mam ochotę się zabić, dosłownie.

Gość gość
wiesz ze prawdopodobnie bolacy i wy****y do przodu beben to glisty w brzuszku. to kiedy sie woytku pocalujemy? sprzedalabm ci cos z checia :)

Gość Hate people me live
Nie mam k***a mać wystającego brzucha jak w ciąży, mam boczki a glisty to sobie w p**de wsadź, nienawidzę brania leków i tasiemców na odchudzanie, nie posrało mnie jeszcze na tyle jak co niektórych

Gość gość
mam twardy i bolacy brzuch. nie moge spac po nocach, przelewa mi sie w jelitach, jezyk bialo oblozony, zatwardzenia naprzemian z biegunkami, malo zjem bo sie zatykam szybko, uczucie na wymioty. bol na wysokosc***epka

Gość gość
Ja po lekach utylas i nie mozesz schudnac to nie wiem co ci poradzic. Ja schudlam bardzo duzo, ale bylam na rygorystycznej diecie (nie glodowalam) plus sport godzina dziennie 6 razy w tygodniu. Odstawilam kompletnie mieso (poza ryba), chleb, slodycze, produkty przetworzone, wedliny, nabial, produkty mleczne, makaron, bialy ryz, ziemniaki, no i wiadomo zadnych sosow itd. Moj jadlospis wygladal mnie wiecej tak: Rano smoothie z samych owocow z platkami (owsiane, chia, siemie, sezam), czasami dodawalam proteine z konopii. Potem znowu smoothie zwykle z warzyw Jak bylam dalej glodna to znowu owoce Na obiado-kolacje jadlam glownie salate (ogromna miska) z nasionami straczkowymi (fasola itp.), papryka, pomidor, ogorek, ryba (albo tunczyk z puszki, albo losos pieczony bez tluszczu) i dodawalam zawsze albo (na cieplo) czerwona kapuste z jablkiem, albo zielona z cebulka (mrozonki). Czasami tez dodawalam kasze, komose, ciemny ryz itd, ciemny makaron (60-80g). Po takiej salacie bylam syta. Jak wieczorem bylam glodna to znowu jadlam owoce, np. pomarancze itd. (oprocz bananow). Czasami zamiast salaty robilam baklazana gotowanego z warzywami. Brokuly i kalafior zawsze na surowo, albo do salatki, albo jako smoothie. Schudlam ok 16 kg. w 2 miesiace (mniej wiecej). Polepszyla mi sie cera, wlosy i ogolnie mialam wiecej energii. Najgorszy byl pierwszy tydzien, potem juz bylo ok. Ale zawsze uwazalam zeby nie glodowac, poprostu jadlam tyle zeby zawsze byc pelnym.

Gość gość
mialo byc: jak po lekach utylas.... Sorry leze juz w lozku ;.)

Gość gość
Aha zapomnialam dodac, ze jadlam tez orzechy i rozne pestki i czasami pilam na sniadanie mleko sojowe (sama robie).

Gość gość
Ja korzystając z tej diety http://dieta-lux.pl/44535 schudłam 9 kg w ciągu 2 miesięcy,dieta połączona jest z ćwiczeniami i składa się z 5 smacznych i zdrowych posiłków a przede wszystkim jest tania i nie chodze na niej głodna jak to bywało na innych dietach :)

Gość Krysica
Dziewczyny jeśli chcecie mieć super figurę to ze szczerego serca polecam tego Pana – www.igortreneronline.pl Ułożył mi chyba najlepszy plan jaki kiedykolwiek przerabiałam. Mam na myśli dietę, trening i suplementację(bo to też istotne). Jest taki pakiecik na stronie i można go od ręki zamówić. Co mi dał? Przez wiele lat borykałam się z dużą nadwagą i czułam się fatalnie, żyć mi się odechciewało – tyle miałam kompleksów. Ale spróbowałam ostatni raz coś zmienić i ten Pan spadł mi jak z nieba. Efekty były w mgnieniu oka! Ujędrniłam biust, pośladki i przede wszystkim zrzuciłam ten okropny tłuszcz z brzucha! Znowu pokochałam moje ciało i chętnie chodzę na basen, a tym sezonie wybieram się do Egiptu i już nie mogę się doczekać jak tylko założę strój kąpielowy. Warto zajrzeć dziewczyny www.igortreneronline.pl bo jest tam teraz rabat 50% na wszystkie plany i pakiety :)

Gość Gusia89
Szybkim sposobem dla mnie okazało się połączenie treningów fitness, diety niskowęglowodanowej i suplementu który świetnie rozbudza metabolizm - therm line pro. Zaledwie 6 tygodni wystarczyło, żebym schudła o blisko 10 kg!

Gość Mysia65
Ja jestem leniem i w sumie tylko na diecie i therm line pro udało mi się w dwa miechy schudnąć 8,5 kg.. Też niezły wynik, w końcu widać jakieś zmiany w sylwetce ^^

Gość Mini 29
Uważaj przy wyborze suplementu. Ja postawiłam na liporedium i strasznie się przejechałam. Po dwóch tygodniach stosowania już nie mogłam wytrzymać - nawet podczas biegania bolał mnie brzuch od zaparć które ten suplement powoduje.

Gość Hanu23
Nie tylko zaparcia, ale i bóle brzucha u mnie się po tym syfie pojawiły. Liporedium jest totalną pomyłką. Nie da się z nim wytrzymać dwóch tygodni więc jak ma dać efekty w odchudzaniu?

Gość pati292
Nie ma szybko;) trzeba z głową się odchudzać;) Ja sama się odchudzałam i dałam z siebie wszystko by rezultaty były ja najlepsze;) regularne posiłki plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl no i w dalszym ciągu jeżdżę na rowerze i chodzę na basen;) by trzymać kondycję;) schudłam 15kg w 3 miesiące