Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z biustem

Polecane posty

Gość gość

Cześć kobietki! Mam problem z bardzo bardzo małym biustem i chciałabym to zmienić. Widziałam wiele reklam kremu Bustural i powiem szczerze że mam chęć spróbować ale mam pewne obawy odnośnie ewentualnych skutków ubocznych... Jak myślicie? Czy mogą wystąpić jakieś problemy przy karmieniu piersią po takim "powiększaniu" biustu? Czy ten krem może przyczyniać się do rozwoju raka lub innych chorób? (Chociaż podają że składniki kremu są naturalne...) Chciałabym znać wasze opinie, może któraś z Was stosowała ten krem lub może inny preparat i coś mi o tym opowie?

Gość gość
Nie stosowalam , ale nie radze. Maly bust moze byc bardzo ladny. Nie mam duzego sama , ale zaden mezczyzna nie byl tym zniechecony , wrecz przeciwnie. Maly biust moze byc bardzo wrazliwy , a to lubi kazdy mezczyzna. Pokochaj swoj biust.

Gość gość
Taki krem to bzdura, nic Ci od niego nie urośnie. Poza tym, mały biust jest bardziej wrażliwy - ja mam duży i co z tego, skoro nie pozwalam facetowi go dotykać? Ciesz się tym, co masz.

Gość jest co jest i hooj
kobiety to idiotki, jak można przejmować się biustem, wyłącz TV bo wode masz nie rozum

Gość zobaczymy doradzimy
gość dziś wstaw foto to coś poradzimy