Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

skopiowane od dra.

Polecane posty

Gość gość

30.11.2013 20:04 " Kultura osobista tłustych bab mnie przeraża. Jestem przekonany że wasze kg są przypadłością która spotyka grubasów ze względu na ich chorą osobowość skrzywioną mentalność z powodu kompleksów nabytych wraz z wagą. Wasza otyłość zdominowała wasze myślenie tylko do buractwa, chamskich, zawistnych, podłych komentarzy do innych ludzi. Jesteście obrzydliwe, kipicie z wściekłości na widok ładniejszej od siebie osoby, kobiety, przystojnego faceta, nienawidzicie siebie i nie akceptujecie siebie, macie kompleksy i dlatego nie akceptujecie innych ludzi. Jesteście ułomne, macie zryte pod czachą, wasza wredność i chamstwo i sztuczne uśmiechy są obrzydliwe. Na forum jak czytam wredne i chamskie posty nie ważne jak podpisze się autor wiem że pisał je gruby zryty szlams. Wasza nienawiść do wszystkich ludzi i uśmiech udawanie miłych bo niby jesteście fajne i nadrabiacie mądrością to jedna wielka ściema. Na forach i w internecie nadrabiacie tylko sprytem i fałszywością. Jesteście najgorszymi potworami na ziemi, oszustkami, fałszywymi kreaturami, jesteście jak hemoroidy i zropiałe pryszcze jak śmierdząca zgorzel przy zębie. Odrzuca mnie wasza osobowość i brak kultury i wstydził bym się pokazać gdzieś z taką tłustą rebą żeby mi wstydu nie narobiła swoją wrednością i komentarzem do ludzi i tym że tak zaliczacie nas facetów a później komentujecie chamsko i prostacko i nie przyjmujecie do wiadomości że wasze chamstwo jest obrzydliwe. Nie chciał bym mieć takiej baby bo by mi po 1 jej komentarzu nie stanął jak bym sobie uświadomił ilu zaliczyła a raczej ilu ją zaliczyło. "