Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Warto z dzieckiem nad morze czy odpuścić w tym roku?

Polecane posty

Gość gość

Poradzcie mi proszę mamy czy jechać z córką pociągiem nad morze na 5, 6 dni czy odpuścić? Zmieniam pracę i w lipcu urlopu nie będzie niestety dlatego teraz noi mój mężczyzna nie może wziąć w maju :(

Gość gość
Jest tu ktoś normalny co poradzi czy tylko wszyscy reagują na Magdę Żuk?

Gość gość
Sprawdz mape zanieczyszczen powietrza, zalezy tez skad jestescie. Zawsze warto przewietrzyc pluca i powdychac troche jodu, chociaz pare dni :) Jedzcie.

Gość gość
ale teraz chcesz jechac?

Gość gość
No maj mam wolny

Gość gość
Czemu nie? Ale wybierz raczej wieksze miasto bo pogoda moze by rozna , zawsze odpoczniesz

Gość gość
ja bym sobie odpuscila,zimny wiatr teraz i przymrozki.

Gość gość
Teraz tak, ale moze za tydzien dwa sie zmieni, ale faktem jest ze polskie morze jest bez sensu, lepiej gdzies na poludnie Europy sie wybrac, np Wlochy czy Francja

Gość gość
Dla mnie to zawsze warto. Ja byłam w lutym z synem i miał mega frajde z wycieczki. Zależy od wieku dziecka ale wg mnie zawsze da się wybrać jakieś miejsce w którym dziecko w każdym wieku bedzie miało atrakcje.

Gość gość
A ja wam powiem że wolę teraz niż w wakacje tłum ludzi itp i właśnie poza sezonem kocham morze. Dla większości morze to tylko jak ciepło smażenie na plaży i kąpiele a teraz można spacerować budować zamki odwiedzić basen muzeum latarnie morskie itp. To tak jak góry wyjazd w sezonie ma sens tylko gdy wychodzimy w najwyższe partie gdzie można cieszc się urokami krajobrazu zamiast tłumem turystów i kolejkami jak w supermarkecie w przedsiateczny weekend. jedz dziecko nawdycha się jodu odpoczniesz wydasz mniej niż w sezonie a naprwbo skozystacie

Gość gość
Pewnie ze warto tylko z pogodą trzeba utrafic. W okolicach 18 do 20 stopni to jest calkiem fajnie nad morzem. A przede wszystkim nie wrócisz z chorym dzieckeim.

Gość gość
Dziękuję :)

Gość romantyczna30tka
my się wybieramy :) Jedziemy do Darłówka, do Baltic Korona. To miejsce jest świetne na rodzinne wakacje. Liczę na to, że pogoda będzie rewelacyjna:) Rok temu też byliśmy i się nie rozczarowałam:) Uważam, że urlop jest każdemu potrzebny, zwłaszcza jeśli będziesz zmieniać pracę, to potem może nie być okazji.

Gość małagonia_
Myślę, że warto, bo czemu by nie? Tylko wiadomo, pogodę ciężko przewidzieć. Ale jakby się człowiek tym przejmował, to by nigdzie nie jeździł :) Myślę, że dobrym pomysłem będzie zabranie ze sobą takiej opaski na rękę http://www.siband.pl/realizacje/ . Latem nad morzem są tłumy i nietrudno o to, żeby dziecko zniknęło z oczu. Lepiej zadbać o jego bezpieczeństwo.

Pogoda niezbyt w tym roku rozpieszcza nad morzem, może lepiej pojechać na Kaszuby? Fajnym miejsc tam nie brakuje a nad wodą z dzieckiem też da się posiedzieć jak będzie ciepło.