Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje hobby

Polecane posty

Gość gość

nie wiem, co mnie moze zainteresowac, jak to ustalić? Jest jakiś środek, by powiedzieć sobie, ze to wlasnie jest tym, co chce robic? Mam dopiero 17 lat i nie wiem, jak to zrobić. Ktoś pomoże?

Gość gość
tzn.?

Gość gość
Aha, no bo ja lubię pełne zdania, a nie takie urywańce

w d.pie mam co lubisz, najwyrazniej jestes pustakiem skoro pytasz na forum czym moglaby sie zainteresowac, ale znaj moje dobre serce zainteresuj sie bardziej tym forum, to zawsze cos i co wiecej masz juz dobry start

Gość gość
Nie wiem, skąd ty, wpadasz na czyjs temat, żółć wylewasz... coś nie wyszło w życiu? idź gdzie indziej brudzić.

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.