Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 19 lat i dziecko jednak rodzice zabraniaja mieszkać z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

Hej ja mam 19 lat a mój chłopak za miesiąc 18 lat. Mamy 4 miesięczne dziecko jednak mieszkamy osobno ponieważ moim rodzice sadza ze tak lepiej. Czy waszym zdaniem nie jest to głupi pomysł mimo wszystko zamieszkać z chłopakiem ?

Gość gość
Twoi rodzice to katolicka patoligia

Gość gość
nie patologia tylko madrzy ludzie i nie chca zebys byla darmowym materacem.jesli chlopak jest na tyle dorosly zeby zrobic dziecko to powinien ci sie oswiadczyc,ozenic i wziac na siebie odpowiedzialnosc za zone i dziecko

Gość gość
w tak młodym wieku się puszczać masakra jakaś

Gość gość
I pewnie dajesz mu bez gumy a nawet w kiszke stolcową :o

Gość gość
A kto was będzie utrzymywał? Ty z dzieckiem w domu on do szkoły, i co dalej? Masz 19 lat,dziecko i całkowity brak rozumu.

Gość gość
Zamieszkać z chłopakiem? A gdzie zamieszkacie? Za co kupicie jedzenie i rzeczy dla dziecka? Żeby się roochać to byłaś wystarczająco dorosła, ale używanie mózgu cię przerasta? Ty nawet rybek nie powinnaś mieć, a co dopiero dziecka. Współczuję twoim rodzicom.

Gość gość
A kiedy i gdzie sie pieprzycie zeby rodzice nie wiedzieli?

Gość gość
Po pierwsze to mój chłopak chodzi do pracy mamy oszczędności i jeżeli chodzi o pieniądze to żaden problem bo nawet jak każde z nas mieszka osobno z rodzicami to się sami utrzymujemy

Gość gość
ps. nasze oszczędności to 2tyś złotych i samochód ford z 1993 roku.Więc nie mówcie że nic nie mamy.

Gość gość
Nie pozwalają bo nie chcą następnego wnuka na utrzymaniu i ciekawe z czego sami się utrzymujecie ty z 500+ a chłopak pracuję w wieku szkolnym to pewnie bardzo ambitna i dobrze platna skoro bez wykształcenia mają pracowników

Gość gość
Moi rodZice i rodzice chłopaka nie dawaja nam ani złotówki na utrzymanie dziecka

Gość gość
ty głupia dzifko słyszałaś o takim nowym wynalazku jak antykoncepcja !!!

Gość gość
Czasami antykoncepcja też zawodzi ;)

Gość gość
Skoro taka samodzielna jesteś, to dlaczego w ogóle słuchasz rodziców? Wyprowadzasz się i tyle. Tyle że po opłaceniu wynajmu goowno wam zostanie na życie i pewnie kombinujecie zainstalować się u twoich rodziców.

Gość gość
no to korfo trzeba sie nie ****ać wy rozwiązłe seksualnie niewyrzyte erotycznie dzifki !!!

Gość gość
Nie,, dawaja ",ja pierdziele taką dorosłość

Gość gość
Nie iwdzę żadnego problemu. Jak tak doskonale dajecie sobie radę w życiu i sami zarabiacie na siebie i dziecko, to czemu nie wyprowadzisz się natychmiast i nie zamieszkacie razem ? Przecież oboje jesteście pełnoletni. No chyba, że twój chłopak nie ożenił się z tobą, bo ma ciebie i bachora głęboko w d_pie i modli się codziennie byście zniknęli.

Gość gość
autorka to eba?na korfa którą swędziła pochwa dlatego ma teraz bachora w swej rozlazlej macicy

Gość gość
Rodzice wam "nie dawają" złotówki? Do szkoły było chodzić, matole, a nie jepać się po kątach i dzieciaka rodzić. Jeszcze by tego brakowało, żeby i twojego bachora musieli twoi rodzice utrzymywać. Chociaż pewnie i tak dokładają do interesu, na rachunki raczej im nie dajesz, bo i z czego?

Gość gość
tak się kończą skutki braku edukacji seksualnej :P

Gość gość
On dawa mi bez gumki bo lubi a ja jednak troche boje sie HIV czy cąży...

Gość Pseudonim92
Boże jak czytam te kom... KOZAK W NECIE PIZ*A W ŚWIECIE. Jeżeli macie fundusze na opłacenia mieszkania , na dziecko i na siebie , jedzenie to nie musisz się pytać a jeżeli zagrożą to ty zagróź że nie zobaczą już wnuka. Powodzenia ;)