Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jestem okropną osobą jak to zmienić

Polecane posty

Gość gość

Od dziecka miałam swój świat. Siedziałam w domu, bawiłam się, normalne życie w ogóle mnie nie obchodziło. Jak coś było nie tak jak chciałam to był wrzask a nawet rzucanie się z pięściami np na babcię, kopanie, gryzienie. Z wiekiem nie było już aż tak, ale nadal nic nie robiłam. Szkoła, potem do domu. Nie spotkałam się ze znajomymi. Teraz mam 19 lat. Nie umiem nic zrobić, ani ugotować, ani posprzątać, nic. Nie chce mi się nic, siedziałabym tylko w domu, nie mam na nic siły. Poza tym zawsze najważniejszy był dla mnie mój wygląd. Jako dziecko byłam kluską, od podstawówki odchudzanie, aż do zaburzeń odżywiania. Potem modeling, pozowanie do zdjęć. Tak naprawdę nic poza pozowaniem do zdjęć i zrobieniem się nie umiem nic. Nie miałam nigdy jako takiej pasji. Tylko leżenie, spanie, malowanie się i strojenie. A mam starszego faceta i jestem w 15 tygodniu ciąży. I tym bardziej jestem przerażona. Poza tym ciągle zmieniają mi się nastroje, wybucham o nic i jestem chorobliwie zazdrosna. Każda kobieta to dla mnie wróg. Musze się zmienić tylko jak. Mój facet ma mnie dość. Ale co ja mam ze sobą zrobić. Zawsze miałam takie podejście do życia. Nigdy nic mi nie pasowało, wiecznie niezadowona i marudna. Jak to zmienić? Chce być dobra matka i żoną.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować