Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Studzia

Jak zachować się pierwszy raz na siłowni ?

Polecane posty

Jak zacząć ćwiczyć skoro nie wiem które urządzenie jest do czego? :o Czy tam będzie jakiś instruktor, którego będzie można zapytać? Co jeśli będzie się śmiał ? 😭

Gość gość
Są poradniki w necie.

Gość gość
powinien być instruktor jakiś i poczytaj na necie zobacz na yt i podgladnij inne osoby jak wykonują ćwiczenia.

Gość gość
Musisz klęknąć przed każdym ćwiczącym i go obsłużyć a potem poprosić instruktora o instrukcję urzadzen do ćwiczeń

Na razie ćwiczę w domu, bo jak zobaczą takiego pająka na silce to będą się śmiać :o

Gość gość
anal po siłce jest super:classic_cool:

Nie poszłabym tam, za dużo ludzi w jednym miejscu.

Nikt nie bedzie sie smiac. :) Jak bylam pierwszy raz to instruktor, ktory tam pracuje poswiecil mi sporo czasu i bodajze przez 2 moje pierwsze wizyty w pewien sposob ulozyl mi trening na ponad godzine-mowil na ktorych sprzetach cwiczyc(bylo ich naprawde sporo), ile robic poworzen, z jakim obciazeniem, bo np chcialam podnosic wiecej kg cwiczac rece, ramiona- wydawalo mi sie to zbyt lekkie to zaraz mi zmniejszyl...:P

Gość gość
Muj instruktor pokazal mi jak trzymac drążek i sztange na swoim dronżku

i pamietam jakie mialam zakwasy w pierwszym tyg po 1,5 godz intensywnego treningu...:P Nie dalam rady cwiczyc na dwoch urzadzeniach na ktorych cwiczy sie miesnie nog...;) Do teraz pamietam jak strasznie bolaly mnie miesnie ud po wewnetrznej stronie...:O Chyba wtedy sama dodalam sobie troche kg i sie przeforsowalam.:o Kazda proba rozlozenia nog, nawet z mniejszym obciazeniem powodowala bol-jakkolwiek to brzmi :D🖐️

Gość gość
A Ile palek obrobionych......:)