Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da sie wyjechać na urlop z 8 miesięcznym i 6,5 letnim dzieckiem?

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Współczuje ci tego ugoru który masz

Gość gość
A dlaczego nie? Jak wybralas fajne miejsce z atrakcjami dla starszaka to niemowlaka wez w chuste i sie bawcie dobrze.

Gość gość
Jasne że tak! Jedz w miejsce dopasowane do strażaka tak żeby było wam łatwo jakiś basen atrakcje itp wózek w który weźmiesz wszystko albo chusta czy coś takiego i super bedzie. Ja mam gorzej 4 latek i roczniak i też jadę.

Gość gość
Tu autorka. Ja nie uznaje chusty i jej nie używam. Dla 6,5 latka na pewno bedzie sporo atrakcji to wiadomo. Mam nadzieje, ze chociaż trochę uda mi sie wypocząć. No i mam tez męża który w sumie jest jak dziecko i umie fajnie zorganizować czas dzieciom, ze czasami czuje sie nie potrzebna. :)

Gość gość
My własnie się wybieram do Hiszpnaii i 11 miesięczym dzieckiem i 2,5 latka, bierzemy jeden wózek i jakos mamy zamiar dac radę, w zeszłym roku byliśmy nad pl morzem, mała miała 2 miesiące, a starsza ledwo skonczone 1,5 roku, dalismy radę, było super... kwestaia organizacji

Gość gość
Wszystko zależy gdzie się jedzie my najlepiej odpoczywamy gdy mamy domek ogrodzony wtedy 3 latek jest do ogarniecia wsensie można odpocząć trochę a bobas to jemu obojętne w sumie. Z takim 6 parkiem to nawet można na mazury łóżka kajaki rower wodny wszędzie bedzie pelwno atrakcji.

Gość gość
Oczywiście, że można! My dwa temu pojechaliśmy samochodem(!) do Turcji! Syn miał wtedy 2,5 roku,a córka 8 m-cy.Jechaliśmy w marcu, więc na drogach nie było tłoku,a upał nie dawał się we znaki.W tamte wakacje byliśmy w Bułgarii, dwa dni podróży.Wszystko da radę zorganizować, trzeba tylko chcieć.W tym roku Albania.Po przeżyciu drogi do Turcji, nic mi już nie straszne

Gość gość
a w życiu, wyjedziesz dopiero jak będą miały po 40 lat

Gość malvinka_
Oczywiście, że się da :) Tylko wiadomo, trzeba się do takiego wyjazdu dobrze przygotować. Najlepiej wcześniej pomyśleć o liście rzeczy do spakowania. Takiemu 6-latkowi mogłaby się przydać opaska na rękę z nr telefonu http://www.siband.pl/realizacje/ . Tak na wszelki wypadek, jakby zniknął na chwilę z oczu.