Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co myślicie jak ktoś sie nie chce dostosować do poglądów społecznych

Polecane posty

Gość gość

i jest za to gnębiony przez 20lat, ale mimo to nie chce myśleć jak inni? nie zgadza sie np zupełnie z karą za gwałt - 15lat, z określaniem kogoś pedofilem, nazywaniem takiego kogoś automatycznie gwałcicielem, jest zdania, że kobiety wykorzystują (odwrotnie jak jest uznawane powszechnie), według niego kobieta to prostytutka i 'nieletnia' bez problemu może nią być i to ona przeważnie wykorzystuje. Jest zdania, że dyskryminowani są mężczyzni, nie kobiety. Uznaje, że praca nie jest szlachetna, jeśli jest dla kogoś. Co myślicie o takim kimś? Ma depresje, jest jedynakiem, prawiczkiem.

Gość gość
uwazam tak samo jak ty i jestem żonatym przedsiebiorcą

Gość gość
Myślę, że taki aspołeczny odpad powinien zdechnąć czym prędzej. x Czym innym jest indywidualizm, a czym innym debilizm reprezentowany przez autora tematu :(.

Gość gość
Prawdę powiedziawszy na poglądy społeczne mam ostro wyj****e bo dla mnie te poglądy mają synonim plotki na zasadzie że jedna baba drugiej babie..... i tak powstaje pogląd. Nie mam myślenia stadnego i kieruję się wyłącznie własnym poglądem. Normy społeczne to nieco inna bajka bo jakie są takie są, ale jakieś być muszą inaczej byśmy się dawno pozabijali co może nawet nie byłoby takie złe patrząc na przeludnienie. Realnie patrząc poglądy dają nam jakąś kreatywność, normy skutecznie ją zabijają. Szacun dla autora że pomimo różnych negatywnych odczuć kieruje się własnym zdaniem. To znaczy że myśli samodzielnie, a o to coraz trudniej.

Gość gość
gość dziś ...Szacun dla autora że pomimo różnych negatywnych odczuć kieruje się własnym zdaniem. To znaczy że myśli samodzielnie, a o to coraz trudniej... x Mylisz biedaku wygodnictwo i narcyzm rozpieszczonego jedynaka z samodzielnym myśleniem :P. Ten debil nigdy nawet nie zbliżył się do czegoś takiego jak samodzielne, a tym bardziej abstrakcyjne myślenie. Wszystkie jego poglądy pochodzą z opasłej d_py i niezaspokojonego fiuta :(. W końcu pies tez lubi wygodę i ******ie, a jakoś nikt go o samodzielne myślenie nie podejrzewa.

Gość gość
1503 jaki narcyzm rozpieszczonego jedynaka? bredzisz

Gość gość
15:03 fakt, krde jestem niezaspokojony, to był mój błąd, zapomnialem ze jestem niezaspokojony, dostalem urojen.

Gość gość
czemu uważasz, że mężczyźni są w dzisiejszych czasach dyskryminowani? Ja mam wrażenie, że wręcz przeciwnie. Obecnie światem rządzi partnerstwo - to kobiet dokłada się obowiązków ciągle - do dzieci i zajmowania domem dokłada się jeszcze pracę w pełnym wymiarze. Gdzie tu dyskryminacja mężczyzn? moim zdaniem w dzisiejszych czasach mają dużo łatwiej niż kiedyś.

Gość gość
bedąc mężczyznom to na każdym kroku gorsze perspektywy, praca, sex, prawo jhbjhsdfghdsb