Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Roland Hannover

Forum poświęcone tematyce erotycznej

Polecane posty

Gość Roland Hannover

Witam serdecznie wszystkie Panie. Zapraszam Panie z Hannoveru i okolic mające ochotę na masaż erotyczny bądź inne rodzaje masażu wykonywane przez 39-letniego mężczyznę. Dojazd do klientki bądz w wybrane przez nią miejsce. Pełen profesionalizm Dyskrecja. Wysoka kultura osobista. Indywidualne podejscie do potrzeb klientki. Kontakt przez WhatsApp 015737700599 bądź email robob1@gmx.de. Pozdrawiam cieplutko płeć piękną Roland

Gość tage
To się Rolandzie ustawiłeś w tym Hanoverze :-) Zaczynasz wątek na forum, czy to tylko anons?

Gość Roland Hannover
W sumie myślałem o Anonsie, ale nie będę unikać dyskusji.

Gość tage
To opowiedz coś o swojej działalności, ja ciekawość zaspokoję, a Ty sobie reklamę zrobisz ;-)

Gość gość
Stara hejtera Hajabuza Tage już pierwsza. babciu z czym do ludu. Jest znacznie młodszy od ciebie :D:D:D:D:D:D:D🖐️

Gość gość
Lepiej reklamuj sie na gofeminin.de Tu zadna klienta sie nie zglosi, chyba ze jej zaplacisz.

Gość Roland Hannover
Masażem relaksacyjno -erotycznym zajmuje się już 5 lat wykonuje go oliwką przeważnie podgrzać, trwa godzinę (ale zwykle dłużej bo nie patrzę na zegarek) zaczynam masować od plecków,szyi, pośladków ,nóg,stóp przy czym schodząc do nóg masuje część intymna kobiety delikatnie muskając , po około 30 minutach zaczynam masować przód szyje,piersi,brzuch,cześć intymna,nogi oczywiście pod koniec masażu skupiam się tylko na części intymnej kobiety, masuje też moim ciałem, oczywiście na życzenie osoby masowanej jestem nagi, osoba masowana może mnie dotykać, podczas masażu mogę też delikatnie całować całe ciało. No i tak właśnie mija ta godzinka z haczykiem Pozdrawiam ☺

Gość tage
Ale z wykształcenia masażystą nie jesteś, prawda? ;-)

Gość Roland Hannover
Nie, nie jestem. W sumie swoją karierę masażysty rozpocząłem po kilku wizytach u masazystki u nas tu w Hannoverze. Gdzie powiedziała że jest duże zainteresowanie kobiet takim masażem. Kilka razy wykorzystując jej salon nabieralem wprawy. Wielkie zainteresowanie mają mężatki, które pożera rutyna codziennego życia. Sprawiam, że mogą poczuć rozkosz

Gość tage
Czyli jesteś takim mistrzem dla sfrustrowanych, którym niewiele trzeba do szczęścia. Mógłbyś podnieść kwalifikacje, zrobić kurs przede wszystkim klasycznego, do tego coś chodliwego jak lomi lomi, tajski czy hot stones. Mógłbyś może wtedy poobracać interesujące kobiety ;-) Sugestia tylko taka.

Tutaj pytasz o panie z Hannoveru? chyba źle trafiłeś. Na to forum zagląda w ogóle niewiele osób, z tego większość to mężczyźni. A kobiet tu zaledwie garstka, o ile się orientuję :P Może jakaś jest z Niemiec... ale czy z Hannoveru? keine Ahnung :classic_cool:

Gość Roland Hannover
No właśnie po kolejnym zabiegu

Gość gość
Dwie stare hejterki zwąchały świeże mięsko ;)

Gość arlet192
Chyba to nie takie miejsce na tego typu ogłoszenie anons czy jak zwał. Może spróbuj na http://facezbok.pl ?

Gość gość
A czy uprawiasz sex z klijentkami

Gość gość
Ile kosztujesz?

Gość Roland Hannover
Jeśli sobie tego życzy klientka i jest oczywiście zadbana, to tak. Usługa kosztuje 50 €

Gość Roland Hannover
Dzien Dobry

Gość gość
Roochasz napalone Niemry i bierzesz za to 50 ojro? o ja cie, faktycznie nieźle się tam urządziłeś :D

Gość gość
Nie sądzę, że mu to idzie. Jeśli już to może Polki, co mężów w Pl pozostawiały.

Gość Roland Hannover
Właśnie po to wrzuciłem na forum, bo mało która Polka wie o czymś takim. Większość to Niemki. ☺ Pozdrawiam

Gość gość
Za te 50 ojro możesz w Polsce mieć masaż i jeszcze parę zabiegów relaksacyjnych w spa :P

Gość gość
Nie spotkałam się jeszcze, żeby ktoś pieniądze wydawał na "zabieg" masażysty, który nie ma pojęcia o masażu.

Gość gość
Pewnie ma za to pojęcie o fiutkowaniu niemieckich pań domu :P