Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobietki czy to normalne, że facet ogląda filmy późno??

Polecane posty

Gość gość

Kobietki kiedyś przeglądałem historie w tel męża i znalazłam stronki późno ale śmiałem się. Teraz jest inaczej, mąż kiedyś mi powiedział że nie dbam o siebie no ale niestety doszło dziecko, brak czasu, większe wydatki a ja niestety nie mam tyle kasy co za pannę żeby tak dbać o siebie. Do sex Zadko dochodzi od jakiegoś czasu to mu kiepsko staje na mój widok, albo się męczy żeby dojść. Jakiś czas temu olśnienia mnie ze jak juz dochodzi do stosunku to ja muszę mu robić dobrze a on nawet ahhh szkoda gadać. W ciągu dnia ciągle siedzi na telefonie w nocy też ciągle... W coraz przypadkiem odkryłam że znowu oglądał... Powiedziałam mu o tym a on wkurzył się i Drugi dzień nie gadamy. Więc czuje się strasznie:( on ogląda p****le i widzi te łaski więc mu się nie dziwię że mu nie staje na mój widok. Nie całuję, nie przytula nigdy nie mówi że ładnie wyglądam nic zero... Czuję się brzydka tak jak nigdy w życiu czuje się stara straszna. Gdy czuje jego wzrok na sobie i spojrzę na niego to czyje że patrzy na mnie z obrzydzeniem.Jak sobie mam poradzić?

Gość gość
0/10 marne prowo, a do tego twoja wkopa : "śmiałem się"