Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cichociemnaxx

Czy miałyście do czynienia z facetem który pokazywał

Polecane posty

Gość cichociemnaxx

W miare rozwoju związku objawy choroby psychicznej?? :( Wydaje mi się że z moim tak jest. Na poczatku bylo wszystko w porządku... ale teraz coraz częściej opowiada jakieś niestworzone brednie. :/ Czakry, wysysanie energii, byty które sie do nas doklejają itp. :/ Ponadto wierzy w reptilian iluminatów i diabli wiedzą co jeszcze. Jestem załamana bo mam wrażenie ze to jakaś choroba psychiczna :( kto normalny opowiada tego typu bzdury? Chyba zakończę ten związek chociaż nie wiem co robić :(

Gość gość
Ile ma lat? Pewnie naczytał się teorii spiskowych w necie ;)

Gość cichociemnaxx
Ma 28 lat. Pierdzieli od rzeczy a najgorsze jest to ze on w to wszystko wierzy :/ ostatnio obwieścił mi ze jestem istotą z innego świata i domagał się wyjaśnień z jakiego :/ Może bierze jakies narkotyki albo uderzył się w głowę??? :(

Gość cichociemnaxx
A jeszcze mamy isc razem na wesele do mojej rodziny... przecież jak on zacznie tam takie rzeczy opowiadac to tylko wstydu mi narobi :/ wszyscy pomyślą ze spotykam się z wariatem :/

Gość gość
Mialam do czynienia z chorym, który ukrywal swoją chorobę psychiczną. Bylam mlodą dziewczyną i nie orientowalam się w temacie. Po moim odejsciu, juz duzo później dowiedzialam się prawdy, ze byl chory na schizofrenię paranoidalną z cyklofrenią. Moja znajoma wyszła za niego za mąż i potem prawnie uniewaznila to malzenstwo, z powodu zatajenia przez niego choroby. Ten mój eks udawal..komandosa, chodzil w moro, przy sobie nosil ze 4 noze..balam się, był nieobliczalny.. Autorko, odejdz i nie wracaj.

Gość cichociemnaxx
Tego się wlasnie obawiam... ale on ma masę normalnych znajomych... może po prostu interesuje się ezoteryka? :(

Gość gość
A jak kobiety chodza do wrozek i czytaja horoskopy to nikt sie nie dziwi