Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kolor wyprawki wanienki przewijakatalog itp

Polecane posty

Gość gość

Witajcie w jakich kolorach kupujecie akcesoria dla dziecka ? Kupiłam dużo białych i beżowych rzeczy w misie itp. Dla chłopca

Gość gość
W sumie bez różnicy ja miałam dużo zielonych i bezowych. Teraz jest trochę żółtego niebieskiego nuelubie skupienia na jednym kolorze.

Gość gość
Szara wanienka, srebrny przewijak.

Gość gość
Biala wanienka, biale lozeczko, Biala komoda, posciel niebieska, granatowo-biala, szara, Kremowy przewijak Fioletowo-szary wózek z szarymi akcesoriami Zielone akcesoria do zywnosci, jedzenia, typu termos, talerzyk, pojemniki Zielone i fioletowe reczniki Biale, niebieskie tetry Ciuszki: niebieskie, szare, zielone, tez zolte, kremowe, brazowe. Kombinezon granatowy

Gość gość
Jeśli chodzi o to co oglądałam w pokoiku- to starałam się stonowane kolory. Białe, beżowe, szare, bez narmiaru wzorów i kolorów. Muszę to oglądać na co dzień i chyba bym zwariowała jakbym miała przez pół roku np. pstrokaty leżaczek w kuchni. Kolorowe były ubranka i zabawki, chociaż i tutaj nie szalałam.

Gość gość
Zamiast przewijaka mam dużą kwadratową nieprzemakalną narzutkę z Ikei na łóżko/kanapę/dywan w szaro białe paski z zielonym brzegiem, a zamiast wanienki elastyczną owalną miskę na pranie też z Ikei, niebieską

Gość gość
Żółta wanienka Niebieski przewijak Czarno-biały wózek ( teraz mamy czarno-szarą spacerówkę) Czarno-biały fotelik (teraz mamy brązowy) Białe łóżeczko Biało-granatowa,niebiesko-zielona,pomarańczowa pościel Smoczki,butelki - niebieskie i zielone Ubranka - niebieskie,szare,granatowe,kilka zielonych i żółtych,białe, Kocyki - biały,niebieski i kremowy Ręczniki - czerwony i niebieski Sztućce,miseczki itd - zielony,niebieski.

Gość gość
Ubranka i posciel mielismy duzo pastelowej zieleni. wozek szaro turkusowy lozeczko bezowe wanienka zolta