Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia256

Napisz co bys Ze Mna zrobil Basia 25 lat

Polecane posty

Gość Basia256

Czesc mam na imie Basia mam 25 lat jestem szczupla dziewczyna biust b szatynka krecone wlosy 165cm . Wlosy na mojej myszce. Jestem niedoswiadczona . Napisz co bys ze mna zrobil jestem spragniona. Moze znajomosc sie rozwinoe i zrobimy to na zywo

Gość gość
pokaż zdjęcie ,to pogadamy ;)

Gość gość
Szarpał bym na pewno jak Reksio Kiełbase ;)

Gość Tajemniczy__D
1/10

Gość gość
Barbara! Nowe idzie! Wyrzuć stary wibrator i wpadaj z nowym! Batery gratis:)

Gość gość
pranie mi możesz zrobić

Gość gość
nie pukam niczego z tak małymi cyckami

Gość maro40
Po krótkim zapoznaniu poprosiłbym cię o zaufanie zasłonił oczy położył wygodnie na brzuchu twoje ciałko zalałbym oliwką i okrakiem usiadł na uda masaż ramion plecy pocałunki w uszko i znów porcja oliwki dłonie pieszczą krągłości twego tyleczka a mój mały w posowisto zwrotnych *****ch pieści ci rowek i główką przeskakuje po coraz bardziej rozluźnionym anusie po chwili zmiana pozycji leżysz na plecach w lekkim rozkroku spora porcja oliwki i znów moje dłonie zaczynają taniec po tym ciałku tańczą wokół krągłych piersi i przeskakują po sterczących sutkach płyną w dół chwilę pieszczą uśmiechnięty brzusio by po chwili rozchylać nabrzmiałe płatki Twojej c**eczki rozchylać i przerzucać je między palcami powoli i skutecznie aż do chwili tuż przed wtedy najwięcej najobficiej twoja c**eczka odda mi swój nektar który z dziką rozkoszą będę degustował zatapiając język w Twoim gniazdku rozkoszy a wtedy jestem pewny że fala orgazmu zaleje Cię wraz z moim obfitym wytryskiem nektaru bo nie sądzę by udało mi się opanować to co nieuniknione przy pieszczotach bogini w stroju Ewy

Gość Basia256
Ale nie zlejesz sie we mnie

Gość Basia256
Z rana mam straszna ochote

Gość gość
Oh

Gość gość
Gdybyś teraz spojrzała na mnie, wielkimi spragnionymi oczętami, mówiącymi -- weź mnie, nie wahałbym się chwili. Obiąłbym Ciebie w biodrach, zaciągnął w ustronne miejsce, pocałunkami zmusił do uległości, z dłońmi ściskającymi Twoje piersi, jak świeże pomarańcze. Przytwierdzona do ściany, z moimi ustami wpitymi w szyję, zadartą spódniczką, wejdę w Ciebie mocno swoim nabrzmiałym k*****m. Głęboko i do końca, w słodką cipkę. Chcę czuć jak się podajesz, zapominasz o Bożym świecie, trzymana za włosy, chcesz mnie poczuć, mocniej, głębiej.

Gość gość
Oh tak jak dobrze czuc w sobie k***ska

Gość gość
Ja bym Cię w******* jak szmate i zlalbym się w Ciebie

Gość gość
Kurna jacy romantycy. Ja to bym Baske zaprosił do pokoju, kazał się rozebrać od pasa w dół. Zostaje tylko góra i szpilki. Później kilka milych slow, pieszczat i pocalunkow. Jak juz bys myslala ze zaraz w ciebie wejde kazalbym Ci unieść ręce nad głowę i chwycić łokci. Wymieniłem kilka powodów dla których musisz otrzymać karę i wymierzyl kilka ładnych razowy moim pasem.

Gość gość
Za co kare

Gość Krystyna z Gąbina
wyłącz t9 debilu

Gość Marlena z Kutna
razowy. a może pumpernikiel od razu? piekarz z bożej łaski :O

Gość gość
Za co to nie ważne, ważne że kara a ona się jej poddaje bez słowa sprzeciwu.

Gość gość
13:29 mhhhhh......ja bym tak chciała.

Gość gość
To chodz co jescze bys chciała

Gość Kazimierz z Wolbromia
A ja zrobiłbym tak ... Kazałbym położyć ci się na łóżku, i przywiązał twoje kostki i nadgarstki do jego narożników. Potem zawiązałbym ci oczy. Rozpiąłbym twoją bluzkę, odsłaniając brzuch. Ostrym nożem przeciąłbym biustonosz. Kostką lodu drażnił sutki. Zębami skubał skórę na piersiach i szyi. Ustami pieścił boki i brzuch. Potem podciągnąłbym twoją spódnicę, a rajstopy i bieliznę potraktował tym samym ostrym nożem. Całowałbym, lizał i podgryzał wewnętrzną stronę ud. W końcu moje usta spotkałyby się z twoją szparką, w którą wsunąłby się mój język.

Gość gość
O tak chce go czuc

Pieściłbym cię i lizał tak długo, aż dotarłabyś prawie na sam szczyt. Wtedy przerwałbym pieszczoty i przesunął usta po twoim wzgórku, brzuch na piersi, które ssałbym, lizał i skubał zębami. Potem wpiłbym się ustami w twoje usta, dając ci poczuć twoje smaki. Dłonie błądziłyby po twoim ciele, drażniąc skórę brzucha, piersi, ud. Palec prześlizgnąłby się po szczelinie twojej szparki, raz, drugi, po to, żeby w końcu wsunąć się w nią i zacząć powoli masować twoje wnętrze.

Gość gość
Oh musiabym później wyssac twoja palke

Kiedy znowu dotarłabyś prawie do samego końca znów przerwałbym pieszczoty i po raz kolejny moje usta, język i zęby zajęłyby się twoją szyją, piersiami i brzuchem. W końcu rozwiązałbym twoje kostki, klęknąłbym między twoimi nogami, uniósł je wysoko w górę i wszedł w ciebie, powoli, wypełniając cię po kawałeczku, aż wsunąłbym się cały. Moje biodra powoli zaczęłyby poruszać się rytmicznie, w przód i w tył, wchodziłbym w ciebie i wychodził, nasze ciała dobrałyby w końcu wspólny rytm i tak poszlibyśmy razem do finału, w którym moje nasienie białymi kroplami ozdobiłoby twój brzuch i piersi

Gość gość
Kazimierz nie przestawaj ile masz lat jaki sprzet

Helou, a co ma do tego wszystkiego mój dżordż?

Gość gość
Chcialabym go