Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety na wysokich stanowiskach przeważnie są nieatrakcyjne?

Polecane posty

Gość gość

Nawet jeśli są na maxa zrobione to są po prostu brzydkie, a i czesc jest zaniedbanych, albo sa grube takie typu Beata Szydło np. Ciężko jest o piękną polityk poza nielicznymi wyjatkami jak Julia Tymoszenko czy Magdalena Ogórek, wiekszosc to stare raszple. Albo czy widzieliscie kiedys piękną sędzinę czy lekarkę? Może w filmach tak, ale czy na żywo? Dziwi mnie to po prostu dlaczgeo tak jest skoro mają pieniądze

Gość gość
A nawet te młode lekarki rzadko są pięknościami, chyba nigdy takiej nie widziałam. Raz może panią stomatolog, ale po medycynie jakoś nie, chyba ,ze w filmach typu dr House, ale filmy, a zycie to inna bajka Za to kobiety na niższych stanowiskach, biurowych, albo nawet fizycznych czasem wygladają o wiele lepiej Nie wiem dlaczego przeciez maja mniej pieniedzy... A najlepiej to wyglądają aktorki i piosenkarki i sie dobrze trzymaja w srednim wieku, oczywiscie nie wszystkie, ale tak wynika z moich obserwacji

Gość gość
Obserwacje godne prawdziwej patoli :P.

Gość gość
Beata Szydlo nie jest tak brzydka jak jej poprzedniczka to raz, a dwa szefowe sa często brzydkie, bo nie mialy urody, wiec skupily sie na nauce, pracy, karierze, zeby zapewnix sobie byt a moze i w przyszłości facrta albo zapłodnienie

Gość gość
Nie, ja sama jestem po studiach prawniczych, więc do patologii mi raczej daleko, ale tak wynika z moich obserwacji po prostu

Gość gość
Szydło nie jest brzydka? To chyba mamy inny gust... W każdym razie, nie to żebym zazdrosciła kobietom sukcesu, ale obserwuję, ze te na wysokich stanowiskach to naprawdę zwykle urodą nie grzeszą. MOże masz rację, że skupiły sie na karierze bo nie mialy urody, ale też mysle, ze moze za wiele energii wlozyly w tą kariere i wygląd zapuściły. Tak jak Anna Kalata, kiedys była taka brzydka, a jak się za siebie wzięła to zupelnie inna kobieta

Gość gość
A byt można sobie zapewnić i bez wielkiej kariery, można zarabiac powiedzmy średnia krajową i już byt jest zapewniony, tylko może bez jakichs luksusów. Ogolnie to kobieta powinna byc niezalezna nawet jesli facet jest bogaty i ja utrzymuje w wiekszosci to powinna pracować nawet za marne grosze, ale tak dla wlasnej satysfakcji. Natomiast te wszystkie panie dyrektor i inne wysoko postawione kobiety w 99% są nie za piekne. Ewentualnie zrobione na maxa co i tak niewiele im daje