Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kto z was jest Niemcem ? To dziwny naród...chcą Merkel, chcą imigrantów...

Polecane posty

Gość gość

jestem w szoku Makrela ma ogromne poparcie i znowu wygra wyboru i znowu ta jej gówniana pseudochrzescijanska partyjka bedzie rzadzila i znowu to babsko bedzie kanclerzem... Dlaczego Niemcy tak kochają tą babe i nei mają nic przeciwko imigrantom ? czy jak jakas grupa rozp******i w pisdu cały Berlin albo Monachium to dopiero zmądrzeją ? bo ciągle na polskich forach debile pitolą o Francji...tyle, ze Francja ma imigrantów od lat 50tych XX wieku, są stałym elementem tego kraju zwiazanym ścisle z historia Francji i jej podbojami w Afryce

Gość gość
niemcy prawdopodobnie są najbardziej cywilizowanym krajem na świecie

Gość gość
dziwne to jest dyskutowanie z płatnym trollem, ale po liczbie odpowiedzi widać, że Polacy to jednak mądry naród :) nie licząc Wolaków, czyli wyborców PiS :)

Gość gość
i właśnie też dzięki cywilizacji w niemczech mało dochodzi do tych najgorszych przestępstw, Polska akurat uchodzi dla islamistów za tak ciemną mase, że oni nawet niewiedzieliby co tu szukać, dlatego paradoksalnie w Polsce jest cicho

Gość gość
niemcy to cio...ty bez charakteru marionetki zryte berety ludzie bez wartości bez żadnych zasad są tępi nie myślący ich rząd robi z nimi co chce , oni robią co rząd każe mieszkam w tym kraju już 20 lat za rok zjeżdżam na stałe do polski tutaj już się nie da żyć media kłamią , rząd rozdaje pieniądze asylantom 1 tys eu na każdą dorosłą osobę co miesiąc 500eu na każde dziecko co miesiąc kindergeldu gdzie niemieckie dzieci mają tylko 190eu kindergeldu nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale jest coraz gorzej podnieśli wiek emerytalny mają podnieśc podatek jest coraz gorzej

Gość gość
co do Putina, można powiedziec pokonał islamistów ISIS bo posługiwał sie odżutowcami itp. normalnie islamisci by rozpierniczyli wszystko, tacy są silni. Przykładem jest Mamed Chalidow. Oni są poprostu mężczyznami, nie akceptują rządu, żydów, prawili co chcieliby sterować ich życiem, ich seksualnością

Gość gość
Moja macocha ma rodzinę i znajomych w Niemczech, jej siostra jest żoną Niemca i one mówią, że przeciętny Niemiec wcale nie chce imigrantów, szczególnie tych spoza Europy. Tyle że boją się cokolwiek na ten temat powiedzieć, bo boją się oskarżeń o rasizm i neofaszyzm. Za wszelką cenę chcą zmyć z siebie hańbę II wojny światowej i dlatego pozują na takich otwartych. Tyle że wojnę będą i tak mieli, kiedy rosnące w siłę społeczności muzułmańskie zaczną przejmować władzę (na początek lokalną) i otwarcie okazywać nienawiść gospodarzom.

Gość gość
Przeciez Putin razem z USA stworzyl ISIS i prze do wojny swiatowej

Gość gość
wychowali ich jak psy wytresowali tutaj jak się porusza temat imigrantów to każdy niemiec rżnie głupa albo zaprzecza że to nie prawda serio, ale ci ludzie to takie pustaki takie ci...ty bez jaj że aż obrzydzenie mnie bierze oby Polacy nigdy takimi się nie stali !

Gość gość
Polska jest krajem obłudnym, feministycznym, tu kobieta może nawet zgwałcić, a polscy mężczyzni bedą naśmiewać sie z.. mężczyzny, w niemczech tak nie ma, tam jest cywilizacja, psychologia, tam wiedzą że ważna jest dla życia równość, nie ma faworyzowania kobiet, jest równy wiek emerytalny, nie trzeba pracować aby mieć pieniądze, bo kraj jest zorganizowany, nie zajmuje sie bzdurami, tam wystarcza, że pracuje 1/4 osób i starcza, w Polsce wszyscy mogą zapietrzac a i tak to nic nie zmienia

Gość gość
Akurat u muzułmanów akty homoseksualne są na porządku dziennym, bo nie każdego stać na kupienie sobie żony. Jak w starożytnej Grecji. A że są do tego hipokrytami, potępiają gejów, a Czeczeni, najgorsza hołota Kaukazu, zakładają dla nich obozy koncentracyjne. A ten cały Mamed bije się w MMA, bo dla Czeczena zarabianie inaczej niż walcząc to hańba. Do tego ściągnął do Polski kuzynów gangsterów. Niedawno aresztowano w Polsce Czeczena, który przyjechał do Polski jako uchodźca, a potem walczył dla ISIS. PiS sprowadził tu tych dzikusów i ściąga ich dalej.

Gość gość
"niemcy to cio...ty bez charakteru" Fakt, w porównaniu z Polakami Niemcy są rzeczywiście mało dynamiczni, oni po prostu wierzą że ich państwo chce dla nich dobrze i nie ma się co dziwić. Zarobki mają jedne z najwyższych w Europie, tydzień pracy krótszy, przerwy dłuższe, warunki bez porównania lepsze niż u nas. 10 godzin pracy na dobę to absolutne maximum i na dodatek powyżej 8 już wyżej płatne. Bardzo popularne są półetatówki, nie musisz harować jak wół żeby się utrzymać, a jedna pensja z powodzeniem wystarczy na utrzymanie domu. O co się rzucać w takim systemie? Od przedszkola są uczeni porządku, czystości,grzeczności i dbania o otoczenie. Nie mają powodów do buntu, mają wygodę i z niej korzystają.

Gość gość
niemcy to najgorsze szmacia...rstwo na ziemi ! i tylko totalna pi...zda życiowa mówi że tak jest fajne życie ! tam życia nie ma !!!! tam jest wegetacja dla pracy żarcia spania i srania ! a naród niemiecki to fałszywe mendy obłudne tępe ograniczone umysłowo ped....skie nasienie ! zboczeńcy brudasy lenie a w ich urzędach siedzą same faszystowskie niedouczone świnie ten naród jest zdegenerowany i ma syf zamiast mózgu ! chwali ich tylko taki sam nieudacznik zepsuty dla którego tylko jedno się liczy ...życie dla pracy i kasy

Gość gość
otóż to gościu chwali to coś powyżej -skoro bliscy jej są geje lesby i inni zwyrodnialcy ,to nawet nie chcesz wiedzieć co to za osoba pisząc tutaj wychwala szkopów , zapewne jakieś zakompleksione biedactwo które pośród tych niemieckich rozwielitek dopiero odnalazło się jak wśród swoich :)

Zeby nie D ...dalej w pl jedziliby maluchem:D:D:D

A... tak z cala powaga Autorze:D to jest tak jak w PL? Wielka NIENAWISC!!!? do PISU ..a mimo to glosowaliscie i wybraliscie!!A ...teraz wasz wielki ,wielki placz!:)

Gość gość
czasami lepszy maluch jak życie w zgniliźnie dla pracy i kasy :) a po drugie PiS jest w dechę !

Gość mia100wy
dla mnie i dla wielu Polaków, którzy rozmawiali na temat MAKRELI sprawa jest prosta, MAKRELA chce zdobyć tak zwaną pokojową nagrodę NOBLA za swoje działania tak zwane pokojowe i sprowadziła miliony MUSLIMÓW do Europy , którzy jako zaproszeni na OBIAD nawet nie wiedzą, czy i jak mają podziękować , zatem w podziękowaniu podkładają bomby 'niewiernym' i gwałcą kobiety , nawet Husajn nie potrafił sobie poradzić z tym 'bydłem' a Makrela pokazała, że chce z bandyty zrobić posłusznego Niemca , zaprosiła ICH na OBIAD i po obiedzie powiedziała, to teraz Wszyscy musicie zapłacić za ten obiad i Polacy też ! i bardzo dobrze, że polski rząd wypiął zad na te prośby i groźby Makreli i Brukseli , Polacy nie są przygotowani na Muslima a gdy tu nagle zacznie 'rządzić' Muslim w Polsce to jego Policja znajdzie spalonego w psiej budzie albo w TOI-TOI , niech sobie Makrela poczeka na nagrodę NOBLA jeszcze kilka lat , nie będzie Muslim rządził w Polsce i Polakami , jak Muslim zacznie kombinować to zostanie spalony w psiej budzie !

Gość gość
Otuż to: O co się rzucać w takim systemie? Od przedszkola są uczeni porządku, czystości,grzeczności i dbania o otoczenie. Nie mają powodów do buntu, mają wygodę i z niej korzystają. , a polak zawsze będzie do tyłu i sie chlubił

Gość gość
brudasy śmierdzące lenie fałszywe gnidy wredne :) tacy są niemcy i tylko sprzedajne gófffno uważa inaczej o szkopach , poznałem ja takich tutaj wielu Polaków , zera bez charakteru dlatego tak im dobrze u niemców bo są tacy sami debilni nieudaczni jak oni sami

Gość gość
a to jakiś pozytyw że Polska jest dynamiczniejsza w porównaniu z Niemcami w których panuje porządek i organizacja? Nie, to jedynie negatyw, burdel haos, bezprawie, niesprawiedliwość, obłuda, hipokryzm, pseudo wyznaniowość katolicka, dziekuje.

lubie i kocham swoj Kraj:))) A Angeli nie mam nic do zarzucenia:) Niesamowicie inteligentna ,bystra. , trzyma cala Europe i nie tylko w rekach !!! Kiedys zwykla dziewczyna W tej chwili najwieksza polityk europy :) Niemcy za swoja kanclerz Stoja murem! i tak powinno byc!!

Gość gość
ja pracowałam jako sprzątaczka w Niemczech 4 lata. I wiecie co? Byłam wtedy samotna i biedna, rodzina na drugim końcu Polski, podrywali mnie bogaci Niemcy, jeden nawet mi się oświadczał i nie chciałam nic od nich. Cały czas czułam niechęć do tych ludzi pomimo tego, że jestem bardzo tolerancyjna. Zarobiłam sobie przez te 4 lata na mieszkanie i wrodziłam do Polski się budować. Kocham moich rodaków i Polskę, nie wyobrażam sobie życia w Niemczech czy związku z Niemcem. Będąc tam uświadomiłam sobie że oni są okropnie leniwi, mało inteligentni i bojaźliwi. Wielokrotnie spotkałam się z jakimiś rasistowskimi zwrotami w moją stronę bo byłam Polką.

Gość gość
Też nienawidzę niemców, a na sam dźwiek języka niemieckiego robi mi się nie dobrze i więdną mi uszy. Podobnie nie uznaje hanysów i folksdeutche'ów ,którzy utożsamiają się z niemcami i są dumni , że mają niemieckie pochodzenie. Powinni wypie**alać wszyscy z polski jak im tak niemcy pachną do swojego Reich'u

Gość gość
Angela Merkel jest moim ulubionym politykiem. Podziwiam ją od zawsze. Bardzo lubię jej naturalne podejście do gospodarki oraz spraw mających wpływ na poziom życia ludzi

Gość gość
http://wyborcza.pl/7,75398,21782312,prezes-kaczynski-w-slipach-obraza-uczucia-wojt-wiecej-takich.html

Gość gość
bedąc w niemczech okazało sie że moge flirtować z 13letnią dziewczyną, a kobiety jakies odwrotne do Polek :)

Gość mia100wy
Niemcy mają we krwi zakorzenione tak zwaną 'miłość do munduru' , tak zwaną wrodzoną dyscyplinę , zaufanie ogromne do Policjanta i służb mundurowych i zgłaszają wszelkie uwagi na temat chuligaństwa do swoich służb dyżurnych , są wyczuleni na tak zwane 'działanie sprawcy, które nie jest zgodne z ich kodeksem moralnym' i nawet za źle zaparkowane auto przy ulicy wzywają służby aby kierowcę ukarać, za przejechanego kota na drodze kierowca ma zdrowo przechlapane i tego typu sprawy Niemcy mają we krwi ale mają ogromne zaufanie do tak zwanej Ekipy rządzącej i jak zauważyłem, gdy MAKRELA coś powie do Niemców to znaczy, że Makrela ma rację i mało jest głosów sprzeciwu , analogia z roku 1939 , gdy Hitler powiedział, że należy zaatakować Polskę to Niemcy krzyknęli huurrra i zaatakowali Polskę , co chcę powiedzieć , że Niemcy zwykle mieli ogromne zaufanie do przywódcy Niemiec i nie przeszkadzali przywódcy , skoro Makrela sprowadziła miliony Muslimów do Niemiec to znaczy, że tak ma być i kropka !

Gość gość
brudasy to mało powiedziane ! świnie lepiej mieszkają i żyją ! chleją jak alkoholicy kupują skrzynkami piwsko wino i wódkę ! piją samotnie w ukryciu w domach , tak aby nikt nie dostrzegł że mają z tym problem , piją co dziennie ! zazdrośni zawistni wredni i kapusie ! donoszą na każdego a nie daj boże aby ktoś miał lepiej ! chętni do pomocy hahaha jeszcze patrzą abyś sam im coś dał albo wykorzystać ! co do całej reszty które tu naskrobałaś to szkoda się odnosić , za granicą Niemców się nienawidzi ! za ich prostackie zachowanie , arogancję i prostacki styl bycia a jedynie w tyłki im włażą aby jak najwięcej kasy wyciągnąć bo próżny głupi niemiec jak mu schlebiasz to się lubi pokazać ile on to kasy nie ma smiech.gif wstrętny i tępy naród !

Gość gość
"za przejechanego kota na drodze kierowca ma zdrowo przechlapane" niestety w Polsce pewien polaczek prez mojego kota aż musiał nieco zwolnić, a po przejechaniu go popędził dalej.