Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki Zielony

Pada śnieg

Polecane posty

Gość Dody klon
Co do tych smakolykow to nie mam watpliwosci tylko jak ta dieta wplywa na uklad trawienny to juz inna sprawa:D Trudno tez to nazwac dieta bardziej to niepochamowana konsumpcja "dobrego zarcia":D bo przeciez takie zarelko wchodzi z taka latwoscia:D:P

Gość Taki Zielony
Na te smakołyki najlepszy jest ruch kanapeczka i kaszaneczka to jakieś 500 kcal i pifko ze wzmacniaczem drugie tyle to dwie godziny intensywnego ruchu ;-)

Gość Dody klon
Taki Zielony A nie lepiej lekko strawne zarelko ,niz godzinny bieg:D Ruch w zyciu wazna spawa ,ale po co sie katowac:D Dla sprawnosci fizycznej warto uprawiac jakis sport tylko nie wszystkie okazuja sie byc zdrowe:P Wole jednak lekko strawna diete ,bo jakos lzej na zoladku:) ale czasem lubie zjesc cos kalorycznego:Dnie powiem ze nie:) Bez kitu:D

Gość Taki Zielony
Jako facet powiem tak ruch to energia i testosteron, facet bez tego hormonu to kluch ;-) każdy ma prawo wyboru :-) a u kobiet to odrobinę inaczej ale hedonistycznie powiem że kręcą mnie damskie prężne ciała :-)

Gość Dody klon
Taki Zielony Mmhhh ....no tak zapomnialam o tym slynnym hormonie zwanym testosteron ....to dzieki niemu macie ta energie:P ,dlatego nie dziwi mnie fakt ,ze lubicie adrenaline i do tego ekstrymalne zarelko a pozniej i sporty.:D:P No coz ,kobiety to jednak inny gatunek:D ,ale bywaja i takie co lubia sport z przytupem to sa tzw.sprezynki dobrze rozciagniete i masywne:D

Gość Taki Zielony
Masywne sprężynki to piłeczki :-D o i tym sposobem zatoczylismy koło niczym kula śnieżna na balwanka :-D

pada śnieg- jak w piosence

Gość Taki Zielony
Wiosna kapryśna niczym nastolatka ;-) chlod i pochmurne miny szybko rozjasni uśmiech słońca aby po chwili grzmiec burzą :-D

Gość Dody klon
:D na balwanka ,raczej korpuletne,dobrze wykarmione,kobylaste,miesiste,zwaliste, przysadziste ,rubensowskie czy tez okragle itd.:D Jak zwal tak zwal:P

Gość Dody klon
Taki Zielony Wiosna jak kobieta ....zmienna jest:P

Gość Taki Zielony
To ja kocham wiosnę i jej kaprysy... ile to adrenaliny daje :-D

Gość Dody klon
Ja tez kocham wiosne tylko nie pod katem adrenaliny ,ale pod katem otoczenia....jak wszystko sie budzi do zycia:D Bez kitu:D

Gość Dody klon
Taki Zielony A z tymi kaprysami.....tez miewam:D

Gość Taki Zielony
Dobranoc, jutro kolejny dzień poszukiwań wiosny :-) a czynność tego roku to mocno frapująca :-D

Gość Taki Zielony
Wiosna wiosna, wiosna ach to Ty... :-D :-D :-D

Gość Dody klon
Taki Zielony No niby jest ,a jakos jej nie widac ...moze pojawi sie na komunii:P:D Ubrana cala w kwiatach z wiankiem na glowie:) A ja poczuje ten kwiatowy zapach,bo jak narazie to jest czuc spaliny na drogach:D Dobranoc Taki Zielony :)

Gość Taki Zielony
I wiosna przegnala zimę ;-)

Gość Taki Zielony
I dobry wieczór oczywiście :-)

Gość Dody klon
A dzien dobry:) Wczoraj u mnie pogoda byla ladna i dosc przyjemnie ,zobaczymy jaki bedzie weeken,moze obejdzie sie bez deszczu:P Bez kitu:D

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.