Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Seba44

Zagwostka

Polecane posty

Mam taki problem z koleżanką. Znamy się ponad ponad 10 lat. Kiedyś do niej zarywałem ale nic nie wyszło. Przez ten czas jak byłem w związku 5 lat, kontakt się urwał. Gdy mój związek się rozpadł, kontakt z koleżanką się uaktywnił. Parę razy się spotkaliśmy no i się zaczęło. Na początku nie było problemów z umówieniem się a po jakimś czasie zawsze coś z jej strony stawało na drodze. Tematy ,, uczuciowe" poruszane w rozmowach kończyły się, tym że ona się nie nadaje i ogólnie to ona jest anty jakimkolwiek bliższym relacjom. Ograniczyłem z mojej strony propozycje na spotkania. Tematy uczuciowe też nie są poruszane. Dziwna między nami jest relacja. Nie ma dnia żebym nie miał z nią kontaktu sms/telefon. Zawsze rano się przywita, wieczorem też jest rozmowa. Parę dni temu powiedziała mi, że była z kimś na spotkaniu i było bardzo miło. Zapytałem czy jest z kimś w związku to powiedziała że ,, zobaczymy". Po tej rozmowie parę dni się nie odzywała tak jak ja do niej. Myślę sobie kończę ten rozdział w życiu .A tu nagle kontakt wraca i to w dziwnej relacji jest bardziej miła. Słodkie smsy na dobranoc np. Ja to teraz z nią rozmawiam bardziej ,, służbowo". No i co myślicie o tym wszystkim.

Już temat nie aktualny hehe powiedziała że już z kimś jest.

Gość gość zawadiaka
Kobieta zmienną jest i niekiedy nie ogarniesz rozumem, o co chodzi :) A jak ja to widzę, że trochę teraz Cię ma jak koło zapasowe, fajnie że jesteś, fajnie że ma z tobą stały kontakt, ale jak się gość trafił to ona próbuje. A widocznie nic nie wyszło, to znowu wiecej czasu ma dla Ciebie... no ale mogę się mylić.

Gość gość zawadiaka
Aha. No jak to pisałam, to nie było jeszcze wyświetlone, że nieaktualne.