Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andżelika19

Chłopak mnie zdradził nie wiem co zrobić

Polecane posty

Gość Andżelika19

A więc tak tydzień temu dowiedziałam się że chłopak mnie zdradził z 2 miesiące po pijanemu dowiedziałam się od tej dziewczyny on spotykał się potem z nią żeby sobie zapalić te zielone gowno , dodam że jesteśmy razem już ponad 2 lata i po prostu nie wiem co zrobić z tym staram się wybaczyć mu to ale tak to boli że co wieczór się rozklejam i płacze ciągle , proszę podpowiedzieć jakieś by się sprzydala co zrobić z tym ciągle o tym myślę i wyobrażam sobie to :(

Gość Anonim82
Witaj , Jak dla mnie chłopak który zdradza jest nikim , albo sie kogoś kocha albo nie , jeśli sie kocha to nie można zdradzić, jest to wręcz nie możliwe , jeśli zdradził odpowiedz nasuwa sie sama ... Może nie kochal albo mu już nie zależało ? Przepraszam , wiem ze ci będzie ciężko ale według mnie powinnaś z nim zerwać albo chociaż dać wam chwile czasu i zobaczyć czy mu faktycznie na tobie zależy ;) Trzymaj sie cieplutko , pozdrawiam ja czyli Anonim82 , cześć ;)

Gość gość
Przeproś Go za swoje niedoskonałości i bardziej się staraj, częściej rób mu dobrze, żeby nie miał potrzeby szukać tego u innych :-)