Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

U mojej siostry w ciąży wykryto zespół Edwardsa jesteśmy zakłamanie

Polecane posty

Gość gość

Siostra kompletnie się załamała bo pierwsze dziecko poronila,jak z nią rozmawiać???są tu mamy które mają dziecko z ZE??

Gość gość
Co to zespół Edwarsa?

Gość gość
Zespół wad wrodzonych,90%dzieci umiera już w trakcie ciąży ,siostra mimo badań itd dowiedziała się dopiero niedawno a jest w 36 tygodniu ciąży,lekarka powiedziała że większość dzieci rodzi się z ciężkimi wadami i umiera w pierwszym mies życia tylko 10 procent dożyje roczku,siedzę i ryczę

Gość gość
Pewnie to olejesz jak większość. Ale moje zdanie jest takie : Żadnych leków i żadnych szczepień do 3 roku życia dziecka. Dziecko twojej siostry nie umrze jeśli tylko zastosuje się do tych rad. Dzieci z zespołem Edwardsa NIE MOGĄ przyjmować po urodzeniu ŻADNYCH leków i szczepionek do trzeciego roku.

Gość gość
Moim zdaniem siostra powinna mieć pretensje do lekarzy ZE da się wykryć już w 18-20 tygodniu ciąży,bardzo wam wspolczuje,moja siostrzyczka na to zmarła 3 dni po porodzie

Gość gość
najgorsze że nie ma na to leku, mojej przyjaciółki córeczka również miała ten zespół zmarła jak miała 7 miesiecy, strasznie się męczyło biedactwo, przyjaciółka dowiedziała sie dopiero po porodzie i przeżyła szok że dziecko tak chore jest

Gość gość
W badaniach nic nie wyszło? Przykro mi bardzo.

Gość gość
Właśnie nie-siostra robiła wszystkie badania,bardzo o siebie dbała nigdy nie paliła,nie pije brała witaminy,tak bardzo pragnęli dziecka,Los jest tak niesprawiedliwy,lekarz im powiedział że dziecko będzie malutkie,i zaraz po porodzie zabiorą ją na oddział intensywnej opieki