Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mia100wy

w jaki sposób należy przekonać Pracodawcę

Polecane posty

Gość mia100wy

że mając 50+ nadaję się jeszcze do pracy i jestem sprawny fizycznie i umysłowo do pracy nawet fizycznej i nie mam ochoty kupować sobie trumny aby się w niej położyć na zawsze a uprawnień do wykonywania zawodu mam kilka i mogę spokojnie się zmierzyć z Pracodawcą na biegu 100 metrów z przeszkodami i wiem, że Pracodawca nie wyrobi ze mną ale patrząc na moje CV i na mój wiek 50+ zakłada z góry, że nie nadaję się do żadnej pracy i zapewne jestem PIJAK i kaleka. a zatem Pracodawco , czy idziemy się ścigać na 100 metrów ?

Gość gość
Pochwal się jak spaliłeś pół zakładu w Niemczech ty niedorobiony elektryku :P. Debil, bez znajomości najnowszych technologii, chce zarabiać znowu 6000 na rękę i dziwi się, że nie ma chętnych na to pracodawców :P. Alimenty już zapłaciłeś ?

Gość mia100wy
do 'modki' tego portalu: czy znasz tak zwaną KONSTYTUCJĘ tego Portalu, czy podpisałaś się jako 'modka' , że znając dane użytkownika tego forum NIE będziesz wykorzystywać wiedzy na jego temat aby jego krytykować na tym forum albo używać MOBBING wobec jego , czy mam poszukać REGULAMIN KAFE i poszukać tego punktu ?

Gość gość
Przecież ty nawet jak znajdziesz regulamin, to go nie zrozumiesz stary debilu :P.

Gość mia100wy
a zatem, skoro mnie widzisz po moim IP i znasz do mnie namiary, znasz moje imię i nazwisko oraz mój adres zamieszkania oraz nr telefonu to za chwilę przestaniesz być jako 'modka' tego portalu, nie muszę o to błagać , zostaniesz pozbawiona 'pulpitu' automatycznie na własne życzenie !

Gość gość
Nie strasz, nie strasz, bo się zesrasz stary debilu i znowu nie będziesz wiedział jak to ze spodni sprać :P.

Gość mia100wy
liczyłem, że to będzie ciekawy temat i być może napiszą tu Pracodawcy co myślą na temat pracowników w wieku 50+ ale tu wpadła jakaś zadziorna wiedźma , która tylko liczy aby facetowi dowalić zdrowo , szkoda tego tematu

Gość gość
Jakiego tematu ? Fachowcy po 50-siątce znajdują pracę bez problemu :), a podobni tobie fuszerzy i nieudacznicy siedzą na bezrobotnym. Jeszcze wczoraj chwaliłeś się doskonałymi zarobkami, a dzisiaj narzekasz, że nikt cię nie chce. Po co pracodawcy taki niezrównoważony idiota z komornikiem na karku :P ?

Gość gość
Podpisałeś dziecku zgodę na paszport, czy dalej cała szkoła śmieje się, że tatuś dzidziusia na smyczy prowadzi ?

Gość mia100wy
problem dotyczy tysięcy osób w Polsce , mają ponad 50+ i są fachowcami w wielu dziedzinach a Pracodawcy nie chcą takich zatrudniać, wolą przyjmować ukrainitów za grosze, tak mnie zastanawia, dlaczego osoba z ogromnym doświadczeniem jest w Polsce totalnie lekceważona , te osoby mają 'encyklopedię wiedzy' , czy już zostali potraktowani jako zmarli i pijacy albo kalecy życiowi ?

Gość gość
Bo ty jesteś kaleką umysłową i nikt nie da ci 6000 na rękę za robotę technika elektryka. Jako stary komuch miałeś ciepłą posadkę na lotnisku, ale cię z niej PO wywaliło. Za to ich nienawidzisz. Żyłeś jak raju za pieniądze podatników. Czas wziąć się do prawdziwej roboty stary grzybie :P.

Gość mia100wy
'gość dziś Podpisałeś dziecku zgodę na paszport, czy dalej cała szkoła śmieje się, że tatuś dzidziusia na smyczy prowadzi ?' x Urszula B nie podpiszę żadnej zgody na paszport ponieważ : - nie mam zielonego pojęcia do jakiego kraju dziecko chce pojechać - gdzie jest matka Roberta, czyli gdzie jest Agnieszka ? - dlaczego nie mogę porozmawiać z Agnieszką ? - umawiasz się na spotkanie i nie przychodzisz - czy te sprawy musimy załatwiać przez kafeterię skoro znasz do mnie nr tel. oraz adres mail ? - dlaczego mnie tu obrażasz i wyzywasz od durniów i sk_rwysynów oraz debili ? - bez kontaktu z matką dziecka, czyli z Agnieszką nie podpiszę żadnej zgody na paszport dla dziecka i nie mam ochoty Roberta szukać w Londynie lub Kanadzie - w urzędzie paszportowym jest wymagany podpis obojga rodziców a mój podpis na papierze to możesz sobie wsadzić do zadu , - sprawa z komornikiem najważniejsza ! i jeszcze jedna sprawa, gdy tu będziesz dalej drążyć ten temat to podam Twoje dane publicznie do wiadomości , chcesz tego aby się dzieci w szkole śmiały z Roberta jaka jesteś durna i zacofana ? nie ma sprawy !

Gość mia100wy
'gość dziś Bo ty jesteś kaleką umysłową i nikt nie da ci 6000 na rękę za robotę technika elektryka. Jako stary komuch miałeś ciepłą posadkę na lotnisku, ale cię z niej PO wywaliło. Za to ich nienawidzisz. Żyłeś jak raju za pieniądze podatników.' x na warszawskim lotnisku Okęcie pracowali i pracują fachowcy z dziedziny lotnictwa i pracownicy utrzymania lotniska, idiotyzmem Elżbiety Bieńkowskiej było aby z warszawskiego lotniska powyrzucać energetyków z uprawnieniami a lotnisko jest oparte na energetyce, nie rozumiesz pracy lotniska, od ponad 20 lat lotnisko zarabia na siebie każdego roku ogromne pieniądze, podatnicy tylko korzystają z lotniska i zarabiają , mają dochody z lotniska , zapewniam, przez ostatnie 20 lat nie zapłaciłaś na warszawskie lotnisko nawet jeden grosz , wszyscy korzystali z warszawskiego lotniska !

ale patrząc na moje CV i na mój wiek 50+ zakłada z góry, że nie nadaję się do żadnej pracy i zapewne jestem PIJAK i kaleka x niby skąd Pan wie, że to właśnie sobie myśli. mi się nie udało ok. 20-30 rozmów, a jestem od Pana o połowę młodsza.

Gość mia100wy
Broken, wiem od ludzi w wieku 50+ , ludzie zdrowi , fizycznie i psychicznie bardzo sprawni, wysyłają każdego dnia po kilka CV , wysyłają a telefon milczy ! jak wiadomo Pracodawców nie interesują pracownicy w wieku 50+

a jakieś konkrety na temat Pańskiego CV? jaka to branża, jakie doświadczenie. trudno tak po prostu określić czy to wiek decyduje. ludzie zdrowi w wieku 30 lat też często długo nie dostają pracy.

Gość gość
Jak zwykle bredzisz debilu ! Mój kolega lat 56 doświadczył plajty firmy, w której pracował od 30 lat. Jeszcze w okresie wypowiedzenia znalazł nową pracę i nawet jednego dnia nie był bezrobotny. Wprawdzie zarabia tam 1/3 mniej, ale i tak jest to kwota wyższa od średniej krajowej. x Ty stary debilu zwyczajnie nie znasz się na swojej robocie, dlatego pracy nie masz. Na dodatek życzysz sobie za swoją pracę tyle, ile WYŁUDZAŁEŚ na lotnisku. Nikt nie da zacofanemu kretynowi takiej kasy.

Gość gość
mia100wy dziś ...i jeszcze jedna sprawa, gdy tu będziesz dalej drążyć ten temat to podam Twoje dane publicznie do wiadomości... x Tylko spróbuj stary debilu, to ci tą chałupę w Kętach zlicytują na odszkodowanie.

Gość gość
brokeninside87 dziś Facet ma technika elektryka i związane z tym uprawnienia. Nie zna się zupełnie na nowych technologiach. Jak go do pracy w Niemczech przyjęli, to im prawie pół zakładu spalił przez swoją głupotę. Aaaa... i jeszcze chce zarabiać przynajmniej 5000...6000 na rękę i mówi to podczas rozmowy kwalifikacyjnej :P.

Gość gość
brokeninside87 dziś Roboty dla elektryków jest od groma, ale przecież "panisko" nie weźmie byle czego.

Gość mia100wy
Broken obstawiam, że nie jesteś z Warszawy, więc mnie i tak nie pomożesz ale tak podam z ciekawości jakie posiadam uprawnienia a z takimi uprawnieniami wiele osób w wieku 50+ ma problemy ze znalezieniem pracy , a zatem podaję przykładowe uprawnienia: - technik energetyk, elektryk, elektronik, automatyk, sterowanie, znajomość sterowników PLC typu Siemens S7 , programowanie, język drabinkowy, falowniki, układy zmienno i stałoprądowe, uprawnienia SEP Eksploatacja i Dozór powyżej 1 kV - znajomość języka angielskiego to - średni techniczny - uprawnienia na jazdę wózkiem widłowym i obowiązujące badania psychotechniczne - zgoda na pracę powyżej 3 m - książeczka SANEPID czasem bywa, że starszej daty fachowiec w wieku 50+ potrafi przezwajać spalone cewki dławików, transformatory, uzwojenia silników i takich fachowców nie chcą, nie potrzebują Pracodawcy a taki specjalista ma pojęcie o hydraulice, ma pojęcie o pompach hydraulicznych , wykona spawanie elektryczne , połączy rurki miedziane albo wykona zgrzewanie rur PVC , naprawi zamek w drzwiach zepsuty, poradzi sobie jako ślusarz lub tokarz i takich pracowników nie potrzebują ? dziwne, bardzo dziwne kto rządzi tymi firmami , czy to są Janusze biznesu ?

Gość mia100wy
'gość dziś mia100wy dziś ...i jeszcze jedna sprawa, gdy tu będziesz dalej drążyć ten temat to podam Twoje dane publicznie do wiadomości... x Tylko spróbuj stary debilu, to ci tą chałupę w Kętach zlicytują na odszkodowanie.' x zaczyna się straszenie ? no dobrze, dowiem się gdzie jest Agnieszka ale jeżeli nie żyje i nic o tym nie wiem to pamiętaj , te pobrane alimenty będziesz musiała zwrócić !

Gość gość
mia100wy dziś Jak jesteś taki wspaniały, to czemu własnej firmy nie otworzysz ? x Samochody masz dwa, a narzędzia jeszcze z lotniska powynosiłeś (sam chwaliłeś się tym na Kafe). x Od ponad trzech lat siedzi na bezrobotnym i pi_rdoli, że zna się na czymkolwiek. A tą awarię, za którą cię wywalili z Niemiec, to pewnie krasnoludki spowodowały, a nie ty :P ?

Gość mia100wy
'Od ponad trzech lat siedzi na bezrobotnym i pi_rdoli, że zna się na czymkolwiek. A tą awarię, za którą cię wywalili z Niemiec, to pewnie krasnoludki spowodowały, a nie ty ' x przecież tu pisałem, że wyjazdy do Niemiec miałem tylko w ramach szkoleń , kilka dni szkolenia i powrót do Polski z certyfikatem w ręku, nie miałem żadnego zatrudnienia w Niemczech, ponieważ byłem zatrudniony w Polsce !

Gość gość
mia100wy dziś ...dowiem się gdzie jest Agnieszka ale jeżeli nie żyje i nic o tym nie wiem to pamiętaj , te pobrane alimenty będziesz musiała zwrócić !... x Ty jesteś prawdziwym idiotą :(. Chcesz odebrać własnemu dziecku alimenty, które wyegzekwował od ciebie komornik, bo wg ciebie jego matka nie żyje. Podpisz gnoju zgodę na paszport dziecka i nie szantażuj ludzi, że zrobisz to jak z alimentów zrezygnują.

Gość gość
mia100wy dziś Ty stary debilu nawet nie pamiętasz jak narzekałeś na Kafe na Niemców, bo ci część wynagrodzenia na poczet zniszczeń zabrali i z roboty dyscyplinarnie wywalili. Już ci się mózg od tego chlania zupełnie zlasował.

Gość gość
Pisałeś jeszcze, że nie mogłeś zareagować na pismo komornika, bo pracowałeś wtedy w Niemczech.

Gość mia100wy
'Podpisz gnoju zgodę na paszport dziecka i nie szantażuj ludzi, że zrobisz to jak z alimentów zrezygnują.' x piękny ten tekst , dopisz jeszcze : 'draniu,debilu, sk_rwysynu, ! co miesiąc otrzymujesz od komornika 1000 PLN alimentów na własny rachunek bankowy i nadal mi ubliżasz i wyzywasz , fantastycznie , dodaj coś więcej !

Gość gość
mia100wy dziś ...dopisz jeszcze : 'draniu,debilu, sk_rwysynu, !.. x Po co :P ? Sam najlepiej wiesz czym jesteś :P !

Gość mia100wy
'gość dziś Pisałeś jeszcze, że nie mogłeś zareagować na pismo komornika, bo pracowałeś wtedy w Niemczech.' x to gdzie jest Agnieszka , matka Roberta , czy dowiem się w końcu ?