Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Okropny ból

Okropny ból przy chodzeniu 39 tydzien co robić? POMOCY

Polecane posty

Gość Okropny ból

Jestem w 39 tyg. W życiu nie spodziewałam się że przez coś takiego można przechodzić w ciąży. Dziecko jest ułożone bardzo nisko ale mimo 39 tygodnia jest bardzo aktywne jak zresztą calą ciąże. Z tym że te ruchy sprawiają okropny ból. Teraz tak mnie naciska w dół że bie jestem w stanie chodzić. Przed chwilą dosłownie na czworaka dotarłam do sypialni bo nawet nie mogłam stanąć na nogim co mam robić jak mam jeszcze wytrwać do tego porodu? To moje 2 dziecko z pierwszym tak nie miałam a teraz.... aż płakać mi się chce bo już nie wytrzuje z tym

Gość gość
ooooo witam!!!!!! mam to samo!! druga ciaza , koniec 39 tyg, a od jakiegoś miesiąca pogłębiający się ból krocza, chodze jak garbata, albo z ugiętymi nogami w kolanach. czytałam , ze to spojenie łonowe może się rozchodzić , nawet pomagając przy porodzie. a wstając z pozycji lezacej, albo przekrecic się na łóżku to wyczyn!!! tez już mam dość i codziennie się szykuje na poród a tu doopa. u mnie już niby co wizyta to większe rozwarcie , tydzień temu miałam na 2 palce a u ciebie cos slychac???????????

Gość gość
Ja 2ga ciaze przenosiłam 9 dni. Tez sie meczylam strasznie

Gość Okropny bol
U mnie jeszcze nic zero rozwarcia :( ale to jest problem. Ja juž miałam 2 fałszywe alarmy i chciałam jechać do szpitala i dooopa wszystko się uspokoiło. Mieszkam w uk i tu podejscie do tego mają co będzie to będzie