Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baby są powalone

Polecane posty

Gość gość

Siedzą całe noce na Internetach i szukają swoich wielkich miłości sprzed lat , bo im się w związku, czy w małżeństwie znudziło. Pisze to kobieta.

Gość gość
I pewnie myślą że z kimś innym z dawnych lat będzie lepiej. Często są to ludzie w związku mający dzieci i nie koniecznie mają ochotę uwikłać się w takie coś.

Gość gość
Bo mają nasrane w głowie. Wydaje im się, że ten dżolero sprzed lat dalej jest taki super i w ogóle A rzeczywistość jest całkiem inna.

Gość gość
Tak kocha się tylko w filmach rzeczywistości jest już inna.

Gość gość
Kazdy związek jest inny kazda sytuacja jest inna..a jesli faktycznie mają nieudane związki?mają sie męczyc do konca życia i tkwić w nich z przymusu?

Gość gość
taaa znam z autopsji. Już od początku związku miała silną potrzebę spotykania się ze swoimi "kolegami" sam na sam na piwo... Non stop tylko "Fejsbuczek" i messenger :P Szybko zwiałem szkoda nerwów.

Gość gośćlaluna
A ja nie mam facebuka,czy jak tam to sie nazywa,jakos to mnie nie kreci,ani kolezanek na piwko,mam tylko jedna kolezanke,ale jest calkowita abstynentka

Gość gość
skłonności do piwek i podobnych jest już dawno passe ale te baby po piwkach są łatwe do powalenia nawet przez nieudaczników :P

Gość gość internautka
"Pisze to kobieta" na forum "Życie uczuciowe" o 2:51. Oczywiście żadna tam puszczalska, czy szukająca przygód, ot zwykła krytykantka.

Gość gość
gość dziś skłonności do piwek i podobnych jest już dawno passe ale te baby po piwkach są łatwe do powalenia nawet przez nieudaczników jezyk.gif x true story