Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie umiem zrobić parafki ani podpisu, jestem głupia ?

Polecane posty

Gość gość

wszyscy mają podpisy a ja sie podpisuje imieniem i nazwiskiem, w banku pani chciala zebym sie podpisala na umowie - ok, i parafki na kilku stronach i ja sie podpisuje nazwiskiem...ona sie uśmiecha, ze parafki moga byc...a ja ZE NIE MAM SWOJEJ :O nie umiem sie nauczyc podpisu, robie jakies bazgroły jak lekarze :O

Gość gość
wez kilka kartek papieru, dobry długopis i trenuj, popatrz w internecie na podpisy

Gość gość
praca czyni miszczem.

Gość gość
Jakie masz pierwsze litery nazwiska i imienia

Gość gość
moja parafka to pierwsze litery imienia i nazwiska oraz 3 symbol takie jakby zakończenie. dla mnie parafki są głupotą, no bo skąd wiadomo kto to podpisał i czy parafka jest autentyczna. sama zaczęłam używać parafki jak dostałam pieczątkę służbową, no bo imię i nazwisko jest więc łatwiej się podpisać :)

Gość gość
Moja, porafka to pierwsze litery ale nazwiska jeszcze panieńskiego bo się do tej parawki przyzwycziłam i jest fajna i nie obchodzi mnie to czy to się k8mu podoba czy nie.

Gość gość
dokłądnie nie rozumiem po co te parafki, przecież to sa jakieś bazgroły pisane w sekunde, jakieś krzyżyki, kreski, czy jedna literka