Gość ChceBycLepsza Napisano Maj 10, 2017 Witam. Pierwszy raz piszę na jakimkolwiek forum i mam nadzieję, że nie robie źle zakładając nowy temat. Zacznę od tego, że mam roczną córeczkę. Zanim się urodziła byłam aktywna zawodowo. Oboje z partnerem pracowaliśmy do późna w związku z tym przeważnie jedliśmy gdzieś na mieście a domowe obowiązki czekały do weekendu. Teraz wiadomo jest zupełnie inaczej i właśnie z tym mam problem. Myślałam że będę dobrą mamą i Panią domu. A tu psikus! Nie potrafię tego wszystkiego ogarnąć. Na prawdę nie leniuchuje, od samego rana sprzątam i gotuje. No i właśnie jak Wy to robicie drogie mamy ze starcza Wam na wszystko czasu? Sprzątanie, gotowanie, pranie, spacer... A kiedy czas na zabawę z dzieckiem? Juz nie wspomnę o chwili dla siebie. Zakładam ze po prostu źle wszystko organizuje. Dlatego chciałam się poradzić jak robią to inne mamy :) Dodam że poszłam na urlop wychowawczy i pracuje dodatkowo zdalnie. Także zaraz po tym jak mała pójdzie spac siadam do komputera i pracuje do późnej nocy. Więc muszę mieć wszystko inne gotowe żeby nie zostawiać tego na wieczór. Będę wdzięczna za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach