Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość ChceBycLepsza

Jak Wy to robicie?

Polecane posty

Gość ChceBycLepsza

Witam. Pierwszy raz piszę na jakimkolwiek forum i mam nadzieję, że nie robie źle zakładając nowy temat. Zacznę od tego, że mam roczną córeczkę. Zanim się urodziła byłam aktywna zawodowo. Oboje z partnerem pracowaliśmy do późna w związku z tym przeważnie jedliśmy gdzieś na mieście a domowe obowiązki czekały do weekendu. Teraz wiadomo jest zupełnie inaczej i właśnie z tym mam problem. Myślałam że będę dobrą mamą i Panią domu. A tu psikus! Nie potrafię tego wszystkiego ogarnąć. Na prawdę nie leniuchuje, od samego rana sprzątam i gotuje. No i właśnie jak Wy to robicie drogie mamy ze starcza Wam na wszystko czasu? Sprzątanie, gotowanie, pranie, spacer... A kiedy czas na zabawę z dzieckiem? Juz nie wspomnę o chwili dla siebie. Zakładam ze po prostu źle wszystko organizuje. Dlatego chciałam się poradzić jak robią to inne mamy :) Dodam że poszłam na urlop wychowawczy i pracuje dodatkowo zdalnie. Także zaraz po tym jak mała pójdzie spac siadam do komputera i pracuje do późnej nocy. Więc muszę mieć wszystko inne gotowe żeby nie zostawiać tego na wieczór. Będę wdzięczna za odp.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować