Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po co zakladacie 2 temat i piszecie dalej w pierwszym? Uparci ludzie

Polecane posty

Gość gość

Jw

Gość gość
Bo to kretyni i kretynki, najlepsze jest że kopiują z m.in. z wp komentarze i wjepują i tu i tu... :-D

Gość gość
Jak "zakładacie" to liczba mnoga, a to jedna osoba założyła drugi raz ten sam temat. a że piszą w pierwszym to ich sprawa, tam siedzi większość i jest sporo linków itd, to niby dlaczego mają przechodzić do zdublowanego tematu? Teraz już rozumiesz?

Gość gość
Nie. Bo teraz bez sensu śledzić 2 wątki.

Gość gość
a to jedna osoba założyła drugi raz ten sam temat. x założyła dlatego, bo poczytny temat zaczyna się pier‪dolić mniej więcej koło 15-20 strony i się cholernie tnie (celowo "błędnie" rozpisany skrypt na forum aby sztucznie nabijać redakcji postów). więc osoba zwyczajnie założyła cz.2, aby tam się przenieść i kontynuować wątek. ROZUMIESZ? czy jesteś na kafe od wczoraj? a linki można wkleić raz jeszcze, nie wadzi. łatwiejsze to aniżeli pisanie 15 pustych postów aby strona przeskoczyła. natomiast śledzenie 2 wątków gdzie 75% to posty-duble jest uciążliwe.

Gość gość
Rozumiesz matole ze zadalam pytanie dlaczego wy durniu idioci dopisujecie i tak w tym pierwszym temacie dalej? Zamiast w tym drugim już miernoto ?

Gość gość z 15 39
15:41 a ty do mnie czy koło mnie? bo jak do mnie to pozdrawiam środkowym palcem .|.. natomiast jak do osoby z 12:07 to zwyczajnie wyjaśniłem CZEMU powstał drugi wątek, bo mam identyczne zdanie co Ty z tym dopisywaniem dubli do starego wątku.

założyła dlatego, bo poczytny temat zaczyna się pier‪dolić mniej więcej koło 15-20 strony i się cholernie tnie (celowo "błędnie" rozpisany skrypt na forum aby sztucznie nabijać redakcji postów). więc osoba zwyczajnie założyła cz.2, aby tam się przenieść i kontynuować wątek. ROZUMIESZ? czy jesteś na kafe od wczoraj? X I co ci da rozdrabnianie tematu pis/sdo. Jeden temat jeden watek i koniec kropka. Nie ma zadnej cz 2 ma byc jeden watek centralny rozumiesz ćwoku? A jak ci muli to popros matke zeby ci dala kieszonkowe na kompika z intel core zamiast twoje dziadowskie amd athlon wiesniaku :D

Gość gość
pisda to ciebie robiła miękkim flakiem i przez skarpetkę poyepany ćwoku, dlatego nie umiesz czytać ze zrozumieniem. :O TAMTEN TEMAT SIĘ MASAKRYCZNIE TNIE! dlatego powstał nowy topik

Gość gość
co ma komp, który de facto mam nowy, kupiony za swoje, bo dawno pracuje, do silnika forum, chora pisdo od spamowania Namysłowem???

Gość gość
Możesz zjeść mój sto‪lec szczylowaty pedałku od Namysłowa chodzący w rudych rurkach :D:D:D

Gość gość
Kompik nie ma tu nic do rzeczy pedałku i cwelsonie napiertalany salcesonami po ryju. Po prostu to forum jest zjepane i się tnie i powie ci to każdy zwykły użytkownik, chyba że jest to admin i ma wyższe uprawnienia, to wtedy pier‪dolić was - adminów kafe, bo jesteście najgorszą bandą kretynów zarządzającą jakimkolwiek internetowym forum 🖐️

Gość gość
To jest muj pierwszy i trzeci kanał, wcześniej zrobiłem drugi i zupełnie hobbistycznie publikowałem krótkie angielskojęzyczne i ruskie skecze, także pojawiałem się w domach kolegów. Było fantastycznie, i z takim też zamierzeniem powstał kanał który teraz jakimś trafem ogląda ponad 1 3000 tysięcy osób. Zmieniło to trochę sposób w jaki podchodzę do teg (staram się być bardziej systematyczny, dobry, miły, serdeczny, ciepły, słodki, kochający ), ale ważne jest też dla mnie żeby to co mi robią, podobało się także mi.

Gość gość
:D:D:D ale jazda od goscia do Namysłowa :D